Skip to main content

Descoperă REDUCERILE DE SEZON: Până la -70%5


GUESS - de la denim la un brand de modă consacrat

Compania GUESS a fost înființată în anul 1981 de Paul Marciano și frații săi: Maurice, Georges și Armand, care au lăsat în urmă orașul francez Marsilia în căutarea visului american. Primele produse cu care s-a remarcat brandul au fost blugii, frații Marciano aducând eleganța europeană stilului dezinvolt american. Succesul nu a întârziat să apară, iar, în anii ‘80, GUESS a fost una dintre cele mai populare mărci de denim. Una dintre cheile succesului constă în publicitatea revoluționară prin care GUESS online exprimă atitudine și un stil de viață unic și atrăgător. Compania a creat o imagine tânără și sexy și a rămas fidelă acestei identități de-a lungul anilor. Elementele stilului GUESS sunt definite de o atenție deosebită la detalii având o influență europeană când vine vorba de croială.

GUESS online - produse pentru toată familia

În anul 1984, compania și-a extins portofoliul de produse și a lansat prima colecție de ceasuri, iar, la scurt timp după, au introdus accesoriile și bijuteriile. Poșetele feminine GUESS sunt cunoscute de majoritatea reprezentantelor sexului frumos, acestea fiind un adevărat etalon în branșă. Din gama brandului nu lipsesc nici rochiile elegante, bluzele casual sau încălțămintea unicată. Bărbații sunt și ei parte importantă a filozofiei GUESS online, astfel că din colecțiile companiei fac parte tricourile casual, cămășile elegante și încălțămintea trendy, toate acestea putând fi asortate cu o pereche de blugi șic. Pe toate acestea, dar și o multitudine de accesorii masculine, de la ceasuri la curele și eșarfe, le poți găsi pe ABOUT YOU. Nici copiii nu puteau rămâne în urmă, de aceea brandul a creat o linie dedicată numită GUESS Kids.

GUESS online - alege-ți produsele favorite din colecție!

În timp ce blugii au rămas fundamentul stilului GUESS online, compania a continuat să-și extindă liniile de produse, ajungând în prezent un brand complet care produce articole vestimentare, accesorii și bijuterii atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii. Inovațiile și designul mereu proaspăt și modern fac ca articolele vestimentare și accesoriile companiei franco-americane GUESS să fie un must-have în garderoba unei femei care vrea să fie întotdeauna în pas cu moda sau a unui bărbat care își dorește un look ce emană atitudine și stil. Intrați în lumea GUESS online de pe ABOUT YOU și lăsați-vă cuceriți de ținutele elegante, sexy sau casual care sunt completate de accesoriile unice.