Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

GIESSWEIN – îmbrăcăminte tricotată și încălțăminte confortabilă

Fondat în 1954, GIESSWEIN a început să producă pentru prima dată pulovere din lână tricotate. Apoi, de-a lungul anilor ‘60 și ‘70, au devenit rapid cel mai mare producător de îmbrăcăminte tricotată din lână din Austria. În 1974, GIESSWEIN a introdus primii săi saboți confortabili, realizați din lână, care au fost un succes neașteptat și au marcat începutul prosperității continue a GIESSWEIN în industrie. Totodată, creatorii brandului și-au propus încă de la început să fie prietenoși cu mediul; chiar și pe vremea când nimănui nu-i păsa în mod serios de ecosistemul nostru mondial, GIESSWEIN era deja un ecopionier. Aceștia au introdus o unitate de reciclare a apei pe linia de producție de țesături încă din 1997, iar acum toate resturile textile din producția lor sunt 100% reciclate și primesc o nouă viață.

GIESSWEIN – articole stylish din lână pentru sezonul rece

De la jachete, tricouri și pantaloni până la cămăși și șosete, piesele GIESSWEIN sunt fabricate din lână Merinos 100%, care este moale si confortabilă, pentru ca pielea ta să respire. Piesele vestimentare sunt perfecte pentru viața de zi cu zi, deoarece sunt elegante și ușor de purtat. Le poți purta tot timpul anului, indiferent dacă îți dorești ceva casual sau elegant, și în mod special toamna și iarna, atunci când condițiile meteo nu sunt cele mai bune prietene ale noastre. De asemenea, piesele GIESSWEIN se pot combina cu foarte mare ușurință cu alte articole vestimentare pe care le ai deja în garderobă. Iar pentru statul în casă în zilele geroase, papucii de casă din lână GIESSWEIN sunt alegerea perfectă.

Trăiește aventura urbană cu GIESSWEIN

Sezonul rece este momentul perfect pentru a ieși și a explora orașul tău. Iarna, puteți profita de aerul curat și de natura și peisajele urbane din jurul nostru. Fiecare anotimp vine cu noi oportunități de aventură și există multe lucruri pe care le poți face în lunile reci, care ar fi imposibile în timpul verii sau primăverii. Cu piesele vestimentare GIESSWEIN, vei putea rămâne confortabil, elegant și relaxat în timp ce te bucuri de toate acele lucruri care îți plac în mod special, mai ales să o iei la pas prin zăpadă în timpul iernii! Aceste articole sunt perfecte pentru cei care doresc să-și transforme viața zilnică într-o continuă explorare; îți oferă libertatea de a te mișca fără restricții, indiferent de condițiile meteo.