Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la GANT204

Colecția GANT: Pentru un look Smart Casual!

GANT- De la cămăși la definirea unui stil

GANT este un brand de îmbrăcăminte și accesorii premium, cu sediul în Stockholm, Suedia. Compania a fost fondată în 1949 de Bernard GANTmacher și a avut inițial sediul în New Haven, Connecticut. Povestea GANT a început cu un băiat ucrainean, care, în căutarea unei vieți mai bune, a navigat în America. După cel de-Al Doilea Război Mondial a fondat împreună cu Morris Shapiro compania Par-Ex Shirt. Par-Ex a produs cămăși pentru alte mărci. Compania a avut succes și încurajat de fiii săi, Bernard GANTmacher înființează în 1949 GANT Inc. Astfel începe să fabrice cămăși sub propria etichetă a companiei. Cămășile GANT au contribuit la definirea aspectului smart casual. Până la sfârșitul anilor 1960, GANT a fost exclusiv producător de cămăși, dar apoi a început să-și diversifice gama. Astăzi GANT este una dintre cele mai de succes mărci din lume, oferind o gamă diversă de îmbrăcăminte și accesorii.

Îmbrăcăminte GANT - Design smart casual premium

GANT este o companie condusă de o idee simplă: Nu înceta niciodată să înveți!. Este o deviză care a ghidat brandul de-a lungul timpului. Îmbrăcămintea produsă de GANT a reflectat încă de la început noile tendințe din sport și modă. Aceste tendințe au condus către un stil de viață activ, iar activitățile sportive și cererea pentru un aspect confortabil au influențat multe caracteristici creative din designul hainelor. Pe ABOUT YOU găsești articolele de îmbrăcăminte și accesorii marca GANT. Alege-ți modelele preferate de bluze, pulovere, hanorace, tricouri GANT și pantaloni GANT. Asortează-le cu perechea preferată de pantofi GANT. Poți alege pantofi sport, sandale, saboți, espadrile, flip-flops, sneakers GANT sau ghete. Dacă preferi rochiile, ai la dispoziție modele cool de rochii GANT.

Comandă haine GANT pe ABOUT YOU

Alege de pe ABOUT YOU produsele preferate, marca GANT! Totul mai simplu, mai ușor, mai rapid. Livrarea și returul sunt gratuite. În plus, ai 100 de zile la dispoziție pentru retur. Comandă acum pe AboutYou.ro și bucură-te de o experiență personalizată de shopping online, pentru că ABOUT YOU este despre tine!