Toate produsele de la FILA232
Tricou 'Ece' FILA pe negru, Vizualizare produs

FILA

139,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL
Geacă de primăvară-toamnă 'Alia' FILA pe negru, Vizualizare produs

-30%

FILA

274,90 lei397,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L
Tricou 'ANOKIA' FILA pe gri / roșu / negru / alb, Vizualizare produs

FILA

172,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL
Șapcă 'Tampere' FILA pe azuriu / gri deschis / roșu / negru / alb, Vizualizare produs

FILA

139,90 lei
Mărimi disponibile: 55-60
Fustă sport 'ANNA' FILA pe albastru marin / roșu / alb, Vizualizare produs

FILA

272,90 lei
Mărimi disponibile: 34, 36, 38, 40
Jachetă  fleece 'Flex' FILA pe roșu / negru / alb, Vizualizare produs

FILA

469,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL
Pantaloni sport 'Sarah' FILA pe alb, Vizualizare produs

FILA

247,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L
Pantaloni sport 'Evie' FILA pe corai / roz, Vizualizare produs

FILA

247,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL

FILA - alegerea celor pasionați de fashion

FILA este un brand internațional care realizează produse sportive. Acesta a fost creat de către Ettore și Giansevero Fila în zona Biella, Piedmont, Italia, în anul 1911. Cu o vastă istorie în spate, fiecare produs este adaptat cerințelor actuale prin designul unic și fiabilitatea sa. Datorită inventivității, adaptabilității și inovării, compania este încă una dintre cele mai căutate mărci la nivel global, reușind să creeze o cultură a sportului prin produsele lansate. Compania are sediuri prezente deja în 11 țări, ceea ce subliniază încă o dată amploarea brandului. Ceea ce este cu adevărat interesant pentru companiile italiene cu istorie este faptul că, din 2007, sediul central s-a mutat în Coreea de Sud, părăsindu-l pe cel din Italia.

Conceptul și viziunea brandului FILA

Sportul face parte din viețile tuturor - iar, pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, piesele vestimentare fac parte din această experiență completă. Încălțări, topuri, pantaloni, culori plăcute și croiuri special realizate pentru a-ți crea libertate de mișcare - toate acestea definesc conceptul și viziunea FILA. Din acest motiv, compania a reușit să se reinventeze constant prin introducerea și lansarea de produse dedicate vieții de zi cu zi. Acest lucru a fost realizat prin colaborările brandului FILA online cu case de modă încă din anul 2017, prima fiind colaborarea cu Fendi. Datorită dorinței de a crea o cultură a sportului, FILA a fost mereu interesată de a oferi cele mai bune produse, unde calitatea și frumusețea fiecărei linii este prioritară.

FILA online - accesibil de oriunde

Pe lângă prezența fizică a locațiilor la nivel global, mai există o locație ce le reunește pe toate: FILA online. Fie că alegi să îți cumperi o pereche de încălțări de pe aplicație sau din format desktop, FILA online devine una dintre cele mai utile opțiuni. De asemenea, vei putea alege dintr-un stoc mult mai mare, fără a mai avea problema locațiilor fizice unde, uneori, există situația de a se vinde un produs preferat într-un anumit interval de timp. Desigur, și alte avantaje există pe lângă varietatea de produse, mai exact timpul petrecut pe drum. Din acest motiv, distanța nu mai este o problemă, iar, datorită procedurilor de retur favorabile, știi sigur că vei avea exact produsul preferat și mărimea potrivită. Totodată, informațiile oferite pentru a găsi produsul potrivit fiecăruia, precum detalii pentru atribuirea mărimii potrivite, au creat din FILA online locul ideal pentru cumpărături. Cadoul perfect sau o surpriză pentru cei dragi devin tot mai accesibile fiind la un click distanță prin conceptul FILA online.

MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.