Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la ETAM263

Etam: Un brand jucăuș și elegant care iubește libertatea de mișcare

Etam este unul dintre brandurile europene cu tradiție, foarte activ în comunitățile sale, susținând și dezvoltând mai multe programe și campanii pentru a încuraja femeile să se simtă bine în pielea lor, indiferent de provocările prin care trec. A fost fondat în 1916 de către Max Lindemann pentru a crea și distribui ciorapi și lenjerie de corp pentru femei, realizate din pânză de muselină. Interesant este că, la acea vreme, produsele lor erau destinate în special femeilor active care lucrau în fabrici pentru a-i înlocui pe bărbații plecați la război. Mai târziu, Etam reușește să devină cunoscut publicului internațional și revoluționează industria lenjeriei intime, devenind una dintre primele companii care au început să folosească bumbac la confecționarea produselor lor. Astăzi gama de produse Etam include atât lenjerie intimă și costume de baie confortabile, cât și articole vestimentare sport pentru viața de zi cu zi.

Etam este despre materiale confortabile croite cu măestrie

Designerii Etam pun accent pe calitatea materialelor, imperios necesară pentru ca tu să te simți liberă și confortabilă pe tot parcursul zilei. Mai multe articole de lenjerie intimă sunt confecționate cu dantelă sustenabilă, completată de un design inovator și culori atrăgătoare, pentru toate gusturile. Măestria creatorilor de modă Etam se poate observa mai ales prin croielile lejere și articolele ușor de purtat. Totodată, te poți bucura și de o gamă variată de articole sport, gata de purtat în zilele tale libere, pe plajă, în parc sau acasă. Astfel, Etam încurajează femeile să se simtă sexy și confortabil în pielea lor, indiferent de împrejurări. De la body-uri provocatoare, și neglijeuri până la bluze, tunici, tricouri și multe altele, toate piesele vestimentare Etam sunt realizate din materiale prietenoase cu pielea și ușor de purtat.

Piesele Etam – Lejeritate în mișcare și rafinament prin excelență

Etam își propune să ofere produse croite cu atenție și rafinament, concentrându-se pe experiența zilnică și nevoile femeilor active. Fie că mergi la birou, te deplasezi în interes de serviciu, ori faci sport în aer liber, Etam mizează pe calitatea materialelor care îți vor conferi mai multă lejeritate în mișcare și confort sporit pe tot parcursul zilei, dar și pe designul delicat care îți va scoate în evidență calitățile. Știm că nu ai timp de pierdut. Explorează acum selecția noastră de articole Etam online și alege modelele și culorile care se potrivesc stilului și gusturilor tale.