Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la Emporio Armani30

EMPORIO ARMANI - lenjeria pe care o vrei

Poți aprecia ceva ce nu se vede? Poți, dar mai întâi trebuie să simți. Lenjeria intimă este cel mai aproape de tine și trebuie să fie o mângâiere pentru corpul tău. Nu alege la întâmplare ce porți sub haine și îndrăznește să vrei mai mult! Pe ABOUT YOU găsești colecții rafinate cu care să-ți răsfeți corpul.

Lenjeria intimă Armani, expresia eleganței naturale

Armani dă tonul în moda internațională, iar colecțiile de lenjerie intimă sunt râvnite atât de femei, cât și de bărbați. Recunoaște, și ție îți plac, fiindcă îți pasă de ceea ce porți sub hainele tale! Țesăturile de lux și broderiile sofisticate definesc lenjeria EMPORIO ARMANI. Pregătește-te să fii fermecat de selecția de slipuri și sutiene Armani de pe ABOUT YOU, care emană rafinament și eleganță! Bărbații au de unde alege boxeri EMPORIO ARMANI din material prietenos cu pielea, uni sau cu imprimeu în dungi.

Ce să porți la plajă de la EMPORIO ARMANI

Vacanța de vară este momentul de relaxare la care te gândești tot anul. Atunci pregătește-te cum se cuvine pentru cea mai așteptată pauză din sezon! Pe ABOUT YOU ai saboți și papuci EMPORIO ARMANI pentru plajă, cu talpă aderentă, pentru plimbări relaxante prin nisip. Când mizezi pe eleganță inclusiv la mare, mergi pe mâna unui costum de baie EMPORIO ARMANI damă din două piese! Pentru bărbați, o alegere inspirată sunt șorturile de baie monocrome, la care adaugi cu succes o pereche de ochelari EMPORIO ARMANI. Te va scoate în evidență când faci băi de soare.

Eleganța hainelor de casă EMPORIO ARMANI

Îmbrăcămintea Armani își păstrează eleganța și în colecția pieselor de purtat în casă. O bluză Armani de noapte din bumbac 100% este ceea ce ți-ai putea dori să porți după o zi la birou. Pentru confortul tău în casă încearcă pantalonii de tip leggings cu talie medie și beteală elastică.