Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

ECCO: etalon al calității și stilului discret

ECCO a fost înființat în 1963 de Karl Toosbuy în sudul Danemarcei, iar de-a lungul anilor 1980, compania a reușit să obțină succesul internațional datorită inovațiilor și a unei înțelegeri complexe a nevoilor consumatorilor. Într-un mediu în continuă schimbare, ECCO este unul dintre puținele branduri de încălțăminte veritabile care au rezistat de-a lungul timpului, datorită durabilității și designului discret pe care aceștia îl oferă. Articolele lor de încălțăminte sunt create pentru contexte casual dar și pentru ocazii speciale, conferind un plus de confort tuturor celor care le poartă. Folosind piele și alte materiale de înaltă calitate pentre confecționarea pieselor, ECCO a devenit alegerea numărul unu a multor bărbați și femei la nivel internațional, persoane care își doreau să poarte încălțăminte elegantă, dar confortabilă. În timp, încălțămintea lor a devenit un etalon al industriei prin inserțiile, calitatea și detaliile discrete.

Stilul clasic inegalabil a făcut ca ECCO să reziste în timp

Deși au avut în față multe provocări de-a lungul timpului, creatorii ECCO au reușit să dea devodă de reziliență și flexibilitate, în mediul așa de dinamic al modei. Pantofii lor s-au reinventat odată cu trendurile, însă au obținut o reușită excepțională, aceea de a-și păstra stilul și identitatea inconfundabile, concentrându-se în continuare pe linii simple, eleganță și mult confort. Încălțămintea ECCO este potrivită pentru cele mai alese gusturi în materie de modă, reușind să facă față exigențelor oricărei ținute pe care vrei să o construiești. Datorită designului simplu și elegant, piesele lor pot fi combinate cu aproape orice. Îți trebuie doar puțină inspirație, curaj și pasiune de a-ți exprima personalitatea unică și creativă.

ECCO îmbină cu succes stilul urban cu cel elegant

ECCO reprezintă cu succes o simbioză fină între stilul urban de zi cu zi și cel elegant, combinând astfel gusturile și dorințelor mai multor bărbați și femei. Pentru zilele în care inspirația nu este de partea ta, iar nehotărârea nu te lasă să ieși din casă, pantofii ECCO vor fi piesa principală de la care îți poți porni ținuta potrivită pentru birou, școală sau relaxare. Îți vei regăsi stilul care îți place atât de mult, iar o alegere mai sigură de atât nu poți face. Încălțămintea lor e potrivită pentru orice ocazie, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Pe ABOUT YOU găsești o varietate de produse ECCO la reducere, așa că profită chiar acum și descoperă selecția noastră online de produse ECCO.