Skip to main content

HAI SĂ VINDEM TOT! Până la -80% EXTRA la TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Toate produsele de la Desigual365

DESIGUAL, momente pline de culoare!

Povestea brandului DESIGUAL a început în Barcelona și este imposibil să nu recunoști piesele vestimentare pe stradă. Designerul Thomas Meyer și-a dorit foarte mult să vină cu ceva diferit pe piață. A reușit să propună colecții care să fie purtate în mai multe sezoane și care să transmită emoție prin culoare! Mai important decât atât, fiecare piesă vestimentară are o poveste și un mod unic de a atrage priviri. Descoperă hainele și accesoriile DESIGUAL pe ABOUT YOU!

Ținute DESIGUAL - colorate și trendy

De câte ori nu ți-ai dorit să ai în colecția personală de haine un brand premium care să-ți aducă multă culoare, fără a compromite deloc calitatea? Ei bine, hainele DESIGUAL asta fac pentru tine. Te înfrumusețează în primul rând prin emoția și vibrația culorilor mixte! Cauți veselie, energie și să simți bucuria fiecărui moment? Pe ABOUT YOU găsești întocmai aceste trăiri deosebite. Fie că îți dorești o rochie DESIGUAL care să o asortezi cu geanta preferată, fie că ești în căutarea unor bluze, pantaloni sau tricouri DESIGUAL care să transmită entuziasmul intens dorit de tine. La birou, în călătorii sau în monotonia urbană, cu hainele și accesoriile DESIGUAL te vei simți plin de energie. Ce mai stai? Alege ce-ți place de pe ABOUT YOU, magazinul tău personal de fashion!

Fii altfel cu îmbrăcămintea DESIGUAL online

Cu DESIGUAL va fi foarte simplu să fii altfel! Te vei convinge imediat de faptul că este atât de simplu să fii diferit. Îndrăznește să surprinzi prin frumusețea necontenită a culorilor! Pentru că oriunde ai merge vei transmite stări de bună dispoziție. Vei crea simpatie și admirație în jurul tău! Dacă asta îți dorești cu adevărat, comandă acum îmbrăcăminte DESIGUAL online pe ABOUT YOU. Simplu și rapid. Ai livrare și retur gratuit. Te-ai răzgândit? Ai 100 de zile la dispoziție pentru a returna produsul fără griji. Pentru că ABOUT YOU este despre tine!