Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la DeFacto12

DeFacto: Brandul accesibil de inspirație mediteraneeană

Cu o nouă perspectivă fresh, „mediteraneeană”, brandul turcesc DeFacto și-a propus să devină o doza zilnică de inspirație și creativitate prin articole sport, ținute de birou sau homewear. Colecțiile create într-un studio de design vestimentar din Barcelona și-au câștigat respectul și interestul de-a lungul timpului, DeFacto reușind să devină un inițiator și inovator în lumea modei accesibile. Colecțiile lor aduc în prim-plan linii simple și croiuri lejere, perfecte pentru a-ți construi ținuta de ieșit în oraș, pentru mișcare în aer liber, dar și articole elegante care îți vor completa cu succes ținuta pentru birou. E vital să ai în garerobă piese simple care se pot combina chiar și cu cele mai extravagante haine și accesorii, iar hainele DeFacto sunt perfecte pentru acest lucru.

Piese vestimentare pentru femeile active – DeFacto

Piesele DeFacto vin într-o varietate de culori și modele, de la roșu aprins la galben, până la alb clasic sau roz pudră. Astfel, cu ajutorul culorilor sale pastel, brandul turcesc îți oferă un loc sigur pentru creativitate și stil în care poți reînvia ținute vintage sau o poți actualiza pe cea modernă, pentru că doar tu știi cel mai bine ce ți se potrivește. Ușor de stilizat și combinat, piesele vestimentare DeFacto reprezintă cea mai bună alegere pentru viața de zi cu zi, eliminând bătăile de cap și timpul pierdut cu veșnicul „Eu azi cu ce mă îmbrac?”. Indiferent de ocazie, fie că-ți faci plimbarea de seară, ești în vacanță cu prietenii sau familia, ori la birou muncind pentru obiectivele tale, DeFacto te va însoți tot timpul și va avea grijă să ai inspirație pe tot parcursul zilei.

Construiește-ți ținuta de birou cu piesele DeFacto

Să pregătești o ținută office pentru fiecare zi a săptămânii poate deveni stresant și poți pierde mult timp. Dar atunci când ai în garderobă articole ușor de purtat, totul devine simplu. Datorită culorilor și croielilor confortabile ale articolelor DeFacto, poți merge relaxată la birou într-o ținută elegantă care va atrage aprecierilor colegilor. Simțindu-te bine în pielea ta, te vei concentra mai mult pe ceea ce contează cu adevărat și vei deveni mai productivă în fiecare zi în care alegi DeFacto pentru a-ți construi sau complementa ținutele de birou. Dacă nu-ți dorești ceva foarte elegant, nu-ți face griji, îți poți crea în continuare ținuta după bunul tău plac, într-un mod distractiv și amuzant, cu tricouri cu print, cămăși și tunici și pantaloni comfy pentru ședințele lungi și zilele încărcate. Descoperă selecția noastră de produse DeFacto online și comandă articole pe stilul tău din magazinul nostru online!

Descoperă din 25.11.2022 reducerile uriașe de Black Friday Sale. Acolo poți găsi super oferte de la DeFacto de Black Friday.