Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

CMP: colecția de haine outdoor

Îți place să te bucuri de natură și să simți că faci parte din aceasta indiferent de sezon? Simți că doar conexiunea cu natura îți aduce liniștea, relaxarea și disciplina emoțională de care care ai nevoie? Ce hobby frumos! ABOUT YOU apreciază oamenii pasionați și, tocmai din acest motiv, adaugă platformei online de fashion cât mai multe branduri care să corespundă fiecărei nevoi și pasiuni. CMP brand are o categorie specială pe ABOUT YOU, unde găsești geci outdoor pentru ca timpul petrecut în aer liber să fie total în favoarea sănătății tale.

Geacă fleece

Faci tot felul de activități în aer liber și ai nevoie de echipamente speciale? CMP vine în ajutorul tău cu geacă fleece,, geacă de iarnă și geacă matlasată pentru ca tu să te bucuri de activitățile pe care le desfășori. Nu ar trebui să stea nimeni și nimic în calea dorințelor tale, pentru simplul fapt că tu poți face orice îți propui atâta timp cât crezi în visul tău. Așa că nu lăsa condițiile meteo nefavorabile să îți strice aventura și buna dispoziție și ai grijă de toate din timp împreună cu ABOUT YOU și CMP, ajutoarele tale de nădejde!

Geacă 3 în 1

Viața îți demonstrează zilnic că multitasking-ul e deja un aspect impedios necesar pentru secolul XX!. Multitasking la serviciu, multitasking acasă, de ce să nu fie multitasking și la geaca CMP? Cum? Foarte simplu! Cu o geacă 3 în 1 ești mai pregătit ca oricând pentru a înfrunta orice impediment pe care vremea de afară îl poate pune în calea ta. Dar mai bine te convingi singur ce necesități ai, explorând categoria de haine outdoor CMP, special creată pentru confortul și armonia ta fizică. Nu-ți face griji dacă alegi o mărime care nu se potrivește! Pe ABOUT YOU returul e gratuit, așa că să-nceapă probele!