Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header

Sport și elegant cu același brand: Clarks

Clarks este considerat a fi brandul numărul unul în ceea ce privește „încălțămintea de zi cu zi“. Un brand cu o tradiție de aproape 200 de ani, Clarks creează și vinde peste 50 de milioane de perechi de încălțăminte în fiecare an. Fanii pantofilor Clarks sunt răspândiți în peste 35 de țări din întreaga lume, inclusiv în România. Pe ABOUT YOU, poți comanda atât pantofi cu toc, eleganți și comozi, cât și adidași, pentru outfituri casual sau sport.

Onestitatea, integritatea și respectul - pentru clienți, pentru parteneri și pentru angajați - sunt valorile în jurul cărora funcționează brandul Clarks, iar acestea se văd și în calitatea pantofilor vânduți în întreaga lume.

Cu o pereche de pantofi sport Clarks îți poți crea cu ușurință un look sport. Trebuie doar să completezi ținuta vestimentară cu pantaloni de trening și un top. În același timp, aceeași pereche de pantofi Clarks te ajută să îți creezi un outfit casual. Mai ai nevoie de o fustă de jeans și o cămașă colorată.

Nu în ultimul rând, pantofii cu toc Clarks sunt eleganți și comozi, perfecți pentru femeile care merg mult pe jos sau care trebuie să facă o bună impresie la întâlnirile de afaceri.

Descoperă colecția Clarks de pe ABOUT YOU!

ABOUT YOU, magazinul tău online de fashion, îți aduce brandul britanic Clarks mai aproape de tine. Pe site-ul nostru găsești încălțăminte de calitate pentru look-ul care ți se potrivește. Profită de reducerile noastre și încearcă pantofii Clarks pentru ca mersul pe jos să devină o plăcere și sportul să fie o bucurie. Dacă nu ești convinsă că modelele pe care ai vrea să le comanzi ți se vor potrivi, trebuie să știi că returul este gratuit, astfel că poți comandă fără să te preocupi de această problemă. Alege Clarks online pe ABOUT YOU și fii mereu în pas cu moda!