Toate produsele de la Calvin Klein Underwear515
Sutien Calvin Klein Underwear pe gri / negru / alb, Vizualizare produs

Calvin Klein Underwear

162,90 lei
Mărimi disponibile: 70, 75, 80, 90
Tanga 'RADIANT' Calvin Klein Underwear pe negru, Vizualizare produs

Calvin Klein Underwear

78,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L
Sutien Calvin Klein Underwear pe negru / alb, Vizualizare produs

Calvin Klein Underwear

247,90 lei
Mărimi disponibile: 70, 75, 80, 90, 100
Sutien Calvin Klein Underwear pe negru / alb, Vizualizare produs

Calvin Klein Underwear

162,90 lei
Mărimi disponibile: 70, 75, 80, 90
Sutien Calvin Klein Underwear pe albastru deschis / negru / alb, Vizualizare produs

Calvin Klein Underwear

149,90 lei
  • +4
Mărimi disponibile: 70, 75, 80, 90
Pantaloni scurți Calvin Klein Underwear pe ciclam / sângeriu / negru / alb, Vizualizare produs

Calvin Klein Underwear

322,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L
Tanga Calvin Klein Underwear pe galben lămâie / negru, Vizualizare produs

-16%

Calvin Klein Underwear

95,90 lei114,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L
Sutien Calvin Klein Underwear pe gri amestecat / negru / alb, Vizualizare produs

Pachet de 2 piese

Calvin Klein Underwear

172,90 lei
  • +1
Mărimi disponibile: 70, 75, 80, 90

Calvin Klein Underwear - O poveste ce trebuie spusă

Calvin Klein este un nume ce nu mai are nevoie de nicio introducere. Este unul dintre cele mai populare branduri încă din anul 1968, atunci când Calvin Richard Klein a deschis primul magazin de paltoane în orașul New York. Din 1970, acesta creează și rochii, haine sport, pantofi sau lenjerie intimă (Calvin Klein Underwear). Designul său a cucerit toate continentele, iar numele Calvin Klein este asociat cu originalitate, lux, calitate și confort. De la hainele cu care au defilat pe catwalk celebrități de prim rang, până la încălțămintea confortabilă, parfumurile irezistibile și accesoriile "must-have", Calvin Klein este pe buzele tuturor...dar mai ales în colecția de lenjerie a tuturor. Fără doar și poate, colecțiile de lenjerie intimă Calvin Klein Underwear au captivat lumea întreagă. Chiar și după 50 de ani, brandul rămâne în topul preferințelor. Calitate, inovație și diversitate sunt elementele definitorii ale lenjeriei Calvin Klein Underwear online, iar acum le poți găsi la ABOUT YOU.

Calvin Klein Underwear online - Povestea succesului continuă...și în online

Toate produsele Calvin Klein Underwear pot fi comandate acum direct din confortul casei tale. Colecțiile unisex sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați și sunt disponibile la un click distanță. Indiferent de preferințe sau de ocazie, vei beneficia de același confort și de aceeași calitate, dacă alegi să comanzi Calvin Klein Underwear online. Designul simplu, de bun gust, dar și calitatea superioară a materialului te vor face să te îndrăgostești de aceste modele. Descoperă noile produse Calvin Klein Underwear online la ABOUT YOU și poți alege perechea potrivită pentru tine. Poți jongla între culorile și stilurile diferite, însă toate îți vor da aceeași încredere în sine și libertate pe care cu toții trebuie să le avem. Comandă acum de pe ABOUT YOU și le vom aduce până la ușa casei tale.

Calvin Klein Underwear - Tu, eu și...Calvin

Pe lângă calitatea net superioară a lenjeriei, Calvin Klein Underwear este și ușor de recunoscut printr-o amprentă distinctivă a brandului: logo-ul este poziționat în partea superioară. În funcție de preferințe, acesta poate fi de dimensiuni diferite, însă, în orice ocazie în care ai purta produsele, siguranța și lejeritatea pe care le vei simți îți vor da libertatea să faci tot ce vrei. ABOUT YOU îți pune la dispoziție toate colecțiile Calvin Klein Underwear disponibile online pe website-ul nostru. Chiar și celebrități renumite poartă produsele Calvin Klein Underwear, de la Justin Bieber, Nick Jonas, până la Eva Mendes, Kate Moss sau Kendall Jenner. Astfel, Calvin Klein este unul dintre cele mai populare nume din fashion-ul online, iar pe ABOUT YOU găsești tot ce vrei. Tu te-ai decis care este produsul tău favorit?

MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.