Skip to main content

HAI SĂ VINDEM TOT! Până la -80% EXTRA la TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Toate produsele de la Calvin Klein856

Calvin Klein – Excelență în materie de inovație în modă

Când vine vorba de formule de succes din industria modei, Calvin Klein este unul din primele branduri care-ți vin în minte. Asta pentru că renumitul designer american a reușit, în vasta sa activitate, să dea naștere unor adevărate valuri care au schimbat percepții și au creat noi trenduri la nivel global. Produsele companiei au ajuns să fie asociate cu celebrități de top, precum David Beckham sau Kate Moss, și sunt caracterizate de un rafinament urban de elită, apreciat îndeosebi de cunoscători și de iubitorii de produse de lux. Însă gama variată de produse Calvin Klein online poate satisface o gamă largă de preferințe, look-uri și combinații prin intermediul unei eleganțe specifice.

De la un butic de haine la Calvin Klein online

Compania Calvin Klein a fost fondată de către designerul și antreprenorul cu același nume în anul 1968, în parteneriat cu bunul său prieten Barry Schwartz. Având studii de specialitate și o mare poftă de afirmare, designerul crescut în agitația metropolei New York City a făcut furori în rândul pasionaților de articole vestimentare. Pornind de la un mic magazin, lui Klein i-a trebuit doar un an pentru a ajunge pe coperta revistei Vogue și în atenția întregii lumi. În deceniile care au urmat, compania a ajuns să acapareze numeroase segmente de piață, de la articole vestimentare la accesorii sofisticate, genți sau lenjerie intimă. Succesul a determinat o creștere impresionantă, în prezent compania fiind activă în peste 100 de țări și având peste 10.000 de angajați. Poți găsi în prezent produse Calvin Klein online care te fac să ieși în evidență oriunde te-ai afla, indiferent că vorbim de rochiile elegante și comode, clasicii blugi, încălțămintea sau de parfumurile deosebite.

Adaptabilitate, exuberanță și bun gust, sub un singur brand

E greu să descrii cu exactitate purtătorul de articole Calvin Klein. Asta pentru că, de-a lungul timpului, compania americană a scos pe piață un număr impresionant de produse adresate unor categorii sociale foarte diferite. Ceea ce e un lucru bun și un indiciu că acest brand îți poate satisface nevoile de orice fel. Pentru noi este o deosebită plăcere să punem la dispoziție produse Calvin Klein în România.