Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la BOGNER28

BOGNER – modă sport de lux și articole funcționale

BOGNER a devenit cunoscut pentru că a luat îmbrăcămintea de schi clasică și a transformat-o adăugându-i o notă inovatoare și elegantă. Aceștia crează modele incredibile de îmbrăcăminte funcțională de schi din 1932, țintind întotdeauna ca echipamentul lor să fie unul dintre cele mai bune de pe pârtie, pentru împătimiții sportului. De fapt, brandul german produce chiar echipamentul oficial al echipei naționale germane de schi, încă din 1952. Gecile BOGNER sunt mixul perfect de funcționalitate și modă – îți vor ține de cald în zilele răcoroase, fiind suficient de ușoare încât să nu te îngreuneze atunci când înfrunți muntele și zăpada. Cei de la BOGNER și-au propus să realizeze modele mereu în trend, funcționale, dar care să te facă să-ți exprimi propriul stil atât pe pârtie cât și în afara ei.

BOGNER – pe pârtie sau la birou, poți trăi aventura oriunde

BOGNER este brandul atletic de lux care pune funcționalitatea și performanța pe primul loc. Hainele de schi sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a fi cât mai confortabile și durabile. Colecțiile brandului german sunt mereu actuale, întotdeauna potrivindu-se perfect oricărei situații. De fapt, totul este despre combinarea look-urilor casual cu accente și detalii elegante, astfel încât să le poți purta atât la serviciu, cât și în timpul liber. Indiferent dacă ești schior sau te dai cu placa, colecțiile BOGNER sunt realizate din materiale care vor rezista chiar și în cele mai intense condiții. Fie că ești în căutarea unor pantaloni funcționali sau a unei jachete de schi, vei fi în siguranță atunci când alegi articolele BOGNER care te vor menține confortabil pe tot parcursul zilei și pe care le poți combina în funcție de starea ta de spirit.

Cu articolele BOGNER îți vei crea foarte ușor ținuta

Este grozav să poți purta haine funcționale peste tot, mai ales în timpul sezonului rece. Poți alege piesele vestimentare BOGNER atât pentru ieșiri casual în oraș cât și pentru ținuta ta de birou. Indiferent de cum ai combina articolele BOGNER, nu poți greși datorită modelelor mereu la modă. Este atât de ușor să construiești o ținută atunci când hainele ajută atât de mult. Fie că ești în căutarea a ceva modern sau îți dorești articole mai subtile cu design clasic, poți alege să combini o jachetă matlasată călduroasă cu o pereche de blugi confortabili, ghetele sau adidașii preferați și ești gata de încă o zi extraordinară, fie că ești la birou, în natură sau pe stradă. Dacă îți dorești ceva mai sportiv sau mai casual, atunci nu există nicio îndoială că vei găsi ceva și pentru tine.