Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la BILLABONG109

BILLABONG - Universul surfului australian mai aproape de tine

BILLABONG este un brand iconic australian de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii unisex. Inspirat de surferii australieni, compania își propune să combine funcționalitatea și utilitatea articolelor sportive BILLABONG cu arta și ultimele tendințe din modă. Hainele BILLABONG sunt adecvate pentru oamenii sportivi care iubesc să petreacă timp în aer liber, fie că este vorba de iubitorii de drumeții pe munte sau de cei care apreciază sporturile acvatice. Din acest motiv, încă de la înființarea sa în 1969, BILLABONG este recunoscut ca fiind un brand premium care se adresează spiritelor libere.

Costumele de baie BILLABONG - Inspirația ta pentru vacanță

Colecția de haine pentru femei BILLABONG conține tot ce ai nevoie pentru o vacanță reușită. Costumele de baie sau costumele din neopren BILLABONG sunt făcute din cele mai bune materiale, iar BILLABONG inovează tehnologiile folosite odată cu fiecare sezon. Printurile în culori vii și vibrante îți vor inspira spiritul de aventură și te vor face să te simți ca și cum nu există limite în a te simți bine. Articolele vestimentare inspiră același spirit jucăuș. Poți alege un tricou BILLABONG cu un print interesant, o rochie lejeră sau o pereche de pantaloni scurți BILLABONG într-o nuanță subtilă.

Îmbrăcăminte BILLABONG - Pentru cei sportivi

Colecția BILLABONG pentru bărbați este loială acelorași principii, iar hainele BILLABONG vor spune ceva despre tine înainte să te introduci, și anume că ești un spirit aventurier căreia îi place să se distreze și să se simtă bine. Bărbații pot opta pentru un șort de baie BILLABONG în diferite culori văratice, dar colecția BILLABONG nu se rezumă doar la articole pentru activități sportive. Tricourile sau cămășile cu print floral împreună cu o pereche de pantaloni scurți, pot fi potrivite și pentru o ieșire cu prietenii în oraș.

Descoperă savoarea australiană pe ABOUT YOU

BILLABONG este disponibil pe ABOUT YOU, unde te bucuri de livrare și retur gratuite. În plus, ai 100 de zile disponibile să returnezi produsele care nu îți plac.