Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

BENCH - Modă urbană pentru tine

Istoria BENCH este strâns legată de apariția unor subculturi în Marea Britanie. În special în zona orașului Manchester, în anii '80, apăruseră grupuri de tineri care creaseră o cultură a skateboardingului și BMX-ului, dar care s-a extins ulterior și în lumea muzicii. BENCH s-a aflat în mijlocul acestei revoluții a stilului și s-a inspirat din energia timpurilor respective, creând haine potrivite mediul urban în care trăiau. Acea energie urbană care a adus oamenii împreună se află la baza brandului BENCH și se regăsește acum în peste 30 de țări.

Haine BENCH - Pentru cei dinamici

Astăzi, colecțiile de îmbrăcăminte BENCH inovează articolele vestimentare și tendințele în modă. Viziunea companiei este de a crea produse inspirate de oameni reali și de viețile pe care aceștia le trăiesc. Stilul este unul sportiv, adecvat celor care prețuiesc să facă mișcare și să se afle în aer liber. O pereche de pantaloni lejeri din bumbac pe care îi poți combina cu un hanorac BENCH, te vor face să te simți cool în orice împrejurare. De asemenea, poți opta pentru o pereche de pantaloni scurți BENCH de care nu vei mai dori să te desparți.

Costume de baie BENCH - practice și la modă

Cu costumele de baie BENCH nu numai că te vei simți foarte confortabil, dar vei arăta și foarte bine. Femeile pot alege dintre diferitele modele de slip și sutien BENCH, pe care le pot achiziționa asortate sau își pot realiza propriile combinații, în timp ce bărbații pot opta pentru unul din șorturile în culori vibrante. De asemenea, BENCH creează articole de lenjerie intimă atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Descoperă produsele BENCH pe ABOUT YOU

Ai șansă să descoperi articolele BENCH online pe ABOUT YOU. Livrarea și returul sunt mereu gratuite pentru că ne dorim să îți oferim cea mai bună experiență de shopping.