Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header

ASH: design și materiale de înaltă de calitate

Fondat în 2000, ASH a devenit cunoscut la nivel internațional datorită perspicacității și pasiunii pentru modă a celor doi fondatori, francezul Patrick Ithier și antreprenorul italian Leonello Calvani. Aflându-se la granița dintre futurism și utilitarianism, articolele lor de încălțăminte dețin mai multe calități importante pentru a te ajuta să-ți scoți în evidență formele care te avantajează și, în același timp, să te simți confortabil. Inițial conceput doar pentru femei, ASH a reușit de-alungul timpului să se extindă la nivel internațional și să dezvolte inclusiv o linie de încălțăminte, prêt-à-porter, genți de mână și accesorii pentru bărbați. Atunci când alegi ASH, știi că vei arăta mult mai fresh și te vei plimba mult mai comod datorită calităților materialelor pe care aceștia le folosesc.

Confort și relaxare în încălțămintea din piele ASH

Îmbinarea creativității franceze cu tradiția italiană a condus la apariția unor produse de înaltă calitate care să corespundă nevoilor consumatorilor, în mod special scoaterea în evidență a formelor care îi avantajează cu ajutorul unei inovații semnată Ithier: adidașii cu pană sau „wedge sneakers”. Confecționate din piele și cu o talpă în general mai groasă decât cea care se regăsește la încălțămintea normală, articolele ASH se potrivesc oricui, oricărei înălțimi, în aproape orice împrejurare. Poți încălța niște adidași cu pană sau ghete Chelsea înalte cu talpă groasă la concerte, evenimente, ieșiri în oraș și mai ales festivaluri, protejându-ți picioarele pentru o lungă perioadă de timp. Ai de ales dintre zeci de modele, iar inspirația de azi este chiar aici. Cumpără online încălțăminte și accesorii ASH din magazinul nostru.

Piesele ASH se pot alătura mai multor stiluri vestimentare

Fie că adori moda urbană sau ești mai degrabă o persoană care se îmbracă mai tot timpul elegant, nu poți da greș cu o pereche de încălțăminte ASH. Fii sigură că se va asorta cu rochia mini ori cu top-ul și blugii preferați fără prea mult efort și bătăi de cap. Psst! Chiar dacă urmează să mergi la un eveniment special sau nuntă, ASH poate fi opțiunea potrivită. Poți alege dintre diverse modele rafinate de pantofi și accesorii cu detalii care vor atrage privirile celor din jur. Nu-ți face griji, vei avea parte de confort întreaga noapte datorită calității înalte a materialelor folosite. Dacă stilurile menționate nu se se potrivesc cu personalitatea ta, nu ai limite în ceea ce privește creativitatea. Combină o pereche de pantofi sau ghete ASH cu o ținută rock sau punk, o geacă de piele și accesorii pe măsură.