Sari la conținutul principal

Până la -40% EXTRA la branduri premium5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Premium92

ARMANI EXCHANGE - design de lux creat pentru tine

Nu-ți pune prea multe piedici, vei avea parte de ele mai târziu! Lucrurile la care tânjești sunt pe ABOUT YOU și ți-am creat toate posibilitățile ca să te bucuri de ceea ce-ți place.

Îmbrăcămintea ARMANI EXCHANGE - pentru cei cu spirit tânăr

Cum să nu iubești Armani? Numele acesta, chiar și șoptit, te duce cu gândul la lux și opulență. Însă creațiile ARMANI EXCHANGE sunt pentru generațiile tinere care nu respectă canoane și rigori. Pe ABOUT YOU ai acum haine de vară la calitatea impusă de numele brandului, iar printre vedete este colecția de tricouri ARMANI EXCHANGE cu monogramă. O întoarcere la origini, când inițialele brandului ocupau mare parte din suprafața pieselor vestimentare. Iese în evidență și colecția de încălțăminte ARMANI EXCHANGE, cu accent pe adidași ARMANI EXCHANGE damă, exemplare care surprind prin versatilitate, confort și varietatea culorilor. Pe ABOUT YOU ai și 20 de modele de adidași ARMANI EXCHANGE bărbați, articole din categoria premium.

Ținute de vară ARMANI EXCHANGE de purtat pe afară

E sezonul pantalonilor scurți, al fustelor și tricourilor, iar ARMANI EXCHANGE face din asta o sărbătoare cu țesături ușoare și imprimeuri distractive inspirate de valurile mării. Un tricou ARMANI EXCHANGE de culoare albă nu are nevoie, de regulă, de niciun accesoriu pentru a ieși în evidență. Literele AX, scrise cu albastru, sunt suficiente pentru a imprima ținutei tale personalitate. Adaugă o pereche de pantaloni scurți ARMANI EXCHANGE sau, poate, o fustă mini neagră, de vâscoză, și o să te simți perfect.

Accesorii ARMANI EXCHANGE de luat cu tine

Pentru o ținută completă, adaugă o geantă ARMANI EXCHANGE sau o poșetă ARMANI EXCHANGE de pe ABOUT YOU. La mare căutare sunt și plasele de cumpărături din material sintetic, care seamănă atât de bine cu poșetele. Orice ai alege, la ABOUT YOU ai livrare și retur gratuite.