Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

AllSaints: dezinvoltură și modă vintage high-end

AllSaints este acel tip de brand cool și dezinvolt pe care te poți baza cu încredere cu fiecare ocazie. Dacă ești o persoană care își dorește să se exprime în orice context, atunci acest brand este pentru tine. Fondat în 1994 la Londra, articolele AllSaints au căpătat rapid popularitate în rândul publicului britanic, fiind încă de la începuturi un brand high-end dorit și respectat. Datorită numelui ușor de reținut, inspirat de o stradă celebră din Londra, Notting Hill, cu același nume, dar și de porecla co-fondatorului Stuart Trevor (The Saint) nu a fost decât un pas până la obținerea succesului global. Astăzi, piesele lor vestimentare aduc moda vintage în zilele noastre cu accent pe modernism și elemente din vasta cultură a muzicii rock pentru a inspira atât bărbații cât și femeile din jurul lumii să se exprime liber.

Mai multă încredere cu articolele AllSaints

Datorită articolelor non-conformiste, AllSaints este recunoscut pentru boostul de încredere pe care ți-l poate oferi atunci când îmbraci haina preferată sau încalți adidașii ăceia cool. De la genți cu ștrasuri și rochii interesante, până geci de piele vintage, toate piesele vestimentare conferă un look unic pentru ca tu să te simți bine în pielea ta atunci când ieși în oraș. Poziționându-se diferit și non-conformist, AllSaints se diferențiază prin referințele culturale și religioase inserate în produsele lor, bazate pe valorile companiei. AllSaints celebrează viața și personalitatea unică pe care o avem cu toții.

AllSaints: combinația dintre rock și vintage va atrage privirile

Dacă vrei să ieși în evidență cu stil și eleganță, dacă vrei să reprezinți anumite valori și să transmiți un mesaj prin modul în care te îmbraci, atunci ești în locul potrivit. AllSaints oferă o gamă foarte variată de produse, pentru toate gusturile, croite din materiale durabile, de înaltă calitate. Cu siguranță combinația dintre stilul rock și moda vintage a fost una inspirată, atrăgând atenția multor artiști consacrați precum Kings of Leon, Blonde Readhed și Dum Dum Girls. Aceștia au promovat brandul purtând ei înșiși hainele, influențând astfel generații de tineri dornici să se exprime liber. Un lucru interesant este că, deși piesele lor vestimentare respiră rock, rapperi ca Jay-Z și Tinnie Tempah au vorbit despre AllSaints în piesele lor. Așadar, alege-ți inspirația de azi și construiește-ți ținuta care să te reprezinte și care să comunice cu cei din jurul tău în locul tău. Pe ABOUT YOU poți cumpăra online zeci de modele AllSaints!