Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la ALDO116

ALDO – Îndrăzneală și creativitate canadiană

Brandul ALDO este cunoscut în întreaga lume drept un reper în ceea ce privește încălțămintea în trend. Dacă ar fi să ne luăm după stereotipuri, această companie nu avea șanse prea mari de a trece dincolo de barierele canadiene. Însă ALDO nu este o companie tipică, pentru că designerii care lucrează aici au libertate totală de creație și nu se sfiesc niciodată să împingă limitele, atât în ceea ce privește materialele folosite, cât și a combinațiilor cromatice. Acesta este motorul popularității acestui brand în întreaga lume. Așa că, dacă nu te mulțumești cu formele comune, dacă îți place să fii creativ și vrei ca asta să se poată observa cu ușurință din felul în care te îmbraci, îți recomandăm să cauți în ofertele noastre produsele ALDO online care ți se potrivesc.

Scurtă istorie a companiei ALDO

Povestea bradului ALDO începe în anul 1972, când tânărul Aldo Bensadoun a înființat compania. Deși provenea dintr-o familie cu tradiție în fabricarea de încălțăminte, tânărul canadian nu își dorea neapărat să calce pe urmele predecesorilor săi. Pentru a-și îmbunătăți afacerea, Bensadoun decide să învețe limba italiană pentru a putea comunica direct cu furnizorii săi din Europa. Acest lucru l-a ajutat să capete mai multă independență și totodată curaj, drept pentru care în anul 1978 deschide primul magazin sub brandul ALDO. În deceniile care au urmat, producătorul canadian a reușit să pătrundă pe numeroase segmente de piață, impunându-se atât prin calitatea materialelor, cât și prin originalitatea modelelor. Drept urmare, nu-i de mirare faptul că în prezent există o ofertă de produse ALDO online foarte variată. Vei găsi cizme de iarnă, de vară, sau pentru mai multe sezoane, bocanci, teniși sau pantofi cu tocuri de diferite dimensiuni.

Accesoriile fac diferența

Încălțămintea este un accesoriu foarte important în garderoba oricărei persoane. Ea este un indicator relevant al curiozităților, dar și al atitudinii. Însă, indiferent că vorbim despre bascheți sau balerini, e nevoie de anumite accesorii care să aducă un plus de culoare și să accentueze anumite elemente importante. Exact asta fac accesoriile de la ALDO, indiferent că vorbim despre genți, rucsacuri sau poșete elegante.