Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la ADIDAS PERFORMANCE1.953

Fii mereu pregătit de sport cu Adidas Performance

Marca Adidas a fost înființată în 1949, de către antreprenorul german, Adolf Dassler. Și-a stabilit ca obiectiv producerea celui mai bun echipament sportiv din lume. Trebuia să reușească prin crearea celei mai bune perechi de încălțăminte sport, prin protejarea sportivilor de accidente, dar și prin garantarea unei rezistențe de lungă durată a produselor. Acum, brandul se dedică atât celor care performează în sport, cât și pasionaților și amatorilor care nu fac compromisuri cu stilul lor vestimentar.

Simte-te liber cu pantaloni Adidas Performance.

Știm la fel de bine ca și tine că gustul libertății e atât de ademenitor încât, de foarte puține ori, reușești să îi reziști. Motiv pentru care, pe portalul tău online de fashion, te poți bucura, din plin, de materializarea dorințelor tale. Sună de-a dreptul ieșit din comun, dar da, aici găsești cea mai mare gamă de produse vestimentare, încălțăminte și accesorii, direct de la brandul tău favorit. Fie că ești în căutarea unei perechi de pantaloni Adidas performance bărbați care să se asorteze cu un rucsac Adidas din aceeași gamă sau cauți pur și simplu o pereche de adidași Adidas Performance, aici găsești tot ce ai nevoie pentru un stil vestimentar sport impecabil.

Accesorii Adidas pentru orice împrejurare

E deja cunoscut faptul că accesoriile sunt cele care dau viață oricărei ținute, chiar și atunci când vine vorba de outfiturile sportive. Mergi la alergat, ai campionat sau ieși la o plimbare prin oraș? Nu renunța la ceea ce te caracterizează și ai mereu grijă ca pasiunile tale pentru sport și stilul vestimentar să fie pe aceeași linie în drumul tău spre reușită! ABOUT YOU te ajută să te bucuri pe deplin de acest echilibru, având câte o soluție pentru fiecare circumstanță în care te afli, indiferent de anotimp! Geci de iarnă Adidas, pantaloni scurți Adidas, genți Adidas pentru antrenament și tot ce ai nevoie pentru ca visul tău să prindă viață, găsești exclusiv pe portalul tău de shoping online!