Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la Abercrombie & Fitch661

ABERCROMBIE & FITCH: În fiecare zi te simți ca în weekend!

Povestea hainelor ABERCROMBIE & FITCH

David Abercrombie a lansat brandul în 1892 ca un magazin de articole sportive de lux, în Manhattan, New York. În anul 1900 compania a început un parteneriat cu Ezra Fitch și a continuat să se extindă. În anii 1980, Mike Jeffries s-a alăturat brandului și a revoluționat imaginea ABERCROMBIE & FITCH pentru a deveni un retailer de modă de lux pentru tineri. În prezent, ABERCROMBIE & FITCH este un retailer cunoscut la nivel mondial, producând îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii, prin intermediul a cinci mărci renumite. ABERCROMBIE & FITCH crede că în fiecare zi ar trebui să te simți la fel de bine ca și în weekend, de aceea oferă îmbrăcăminte și accesorii premium, care îți vor oferi zile plăcute și relaxate.

Îmbrăcămintea ABERCROMBIE & FITCH, emblema americană autentică

ABERCROMBIE & FITCH se axează pe îmbrăcăminte sport pentru tineri, oferind îmbrăcăminte all-american de înaltă calitate. Brandul oferă produse extrem de confortabile, care permit consumatorilor din întreaga lume să își exprime propria individualitate și propriul stil. Pe ABOUT YOU găsești gama de îmbrăcăminte ABERCROMBIE & FITCH. Alege-ți modele de bluze, pulovere, sacouri și tricouri ABERCROMBIE & FITCH. Asortează-le cu jeans, fuste, salopete sau pantaloni ABERCROMBIE & FITCH. Adaugă o geacă tip MOTO ABERCROMBIE & FITCH și obții un look super cool. Pentru sezonul cald ai la dispoziție o mulțime de modele de rochii și costume de baie ABERCROMBIE & FITCH, iar pentru zilele reci îți poți alege super modele de jachete, paltoane, bluze de molton ABERCROMBIE & FITCH și geci damă.

Descoperă produsele favorite pe ABOUT YOU

Alege pe ABOUT YOU hainele preferate marca ABERCROMBIE & FITCH! Selectează produsele care ți se potrivesc și comandă acum pe ABOUT YOU. Noi îți vom personaliza mereu experiența de shopping pentru ca tu să găsești exact ceea ce te reprezintă.