Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

NIKE React

Revoluționari. Inovatori. Nike React

Nike React Sneakers sunt extrem de confortabili și funcționali, datorită tehnologiei revoluționare și a materialelor folosite. Modelul Nike React a fost creat cu scopul de a reduce la minimum accidentările din timpul alergării și de a se adapta cât mai bine formei piciorului, pentru a oferi extra stabilitate. Talpa este mai lată decât a modelelor precedente, așa că susținerea este considerabil îmbunătățită. Gama React are la bază un tip de spumă revoluționară, versatilă, care se mulează pe picior și te ajută să te miști în voie fără a sacrifica stilul și confortul. Gama Nike React este compusă din adidași pentru alergare, pentru baschet sau sală, așa că acoperă toate nevoile tale!

Nike React Vision, ușori și eficienți

Materialele speciale folosite pentru fabricarea adidașilor Nike React asigură libertate de mișcare și stabilitate, fără a fi greoi. Modelele Vision au culori aprinse și texturi multiple și sunt perfecte pentru alergare sau pentru a fi purtate în timpul liber, cu ținute sport. Descoperă toate modelele de adidași Nike React bărbați și Nike React damă de pe ABOUT YOU, ia în considerare nevoile tale și comandă ce ți se potrivește!

Alege cele mai frumoase modele Nike React originali

ABOUT YOU, magazinul online de fashion unde găsești toate lucrurile de care ai nevoie, te așteaptă cu o mulțime de modele de adidași Nike React, în culori diferite, la cele mai accesibile prețuri. Dacă ești pasionată de încălțămintea sport și îți plac modelele aerodinamice, încearcă o pereche de Nike React Element, în nuanțe pastelate și poart-o cu o ținută sport pentru o ieșire în oraș sau la sală. Inspiră-te din gama variată de modele și comandă ce ți se potrivește!

Pe ABOUT YOU găsești o varietate largă de articole NIKE:

false