Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

Adidas Continental 80 Sneaker

De pe terenul de tenis, direct la moda străzii - Adidas Continental 80

Modelul Continental 80 de la Adidas a fost inițial conceput ca încălțăminte sport pentru tenis de sală, treptat a cucerit iubitorii stilului mai relaxat și în prezent este purtat în outfituri sport din cele mai variate. Partea superioară a adidașilor Continental 80 este prevăzută cu întărituri suplimentare, astfel încât piciorul are susținere totală, permițând mișcări fluide, în siguranță. Dacă ai nevoie de o pereche de pantofi sport comozi, în care să te poți mișca în voie, atunci încearcă o pereche de adidași Adidas Continental 80 și vei vedea diferența!

Alege cele mai noi modele Adidas Continental

Dacă ești în căutarea unei perechi de Adidas Continental 80 damă sau Adidas Continental 80 bărbați, ai ajuns exact unde trebuie! Pe ABOUT YOU te așteaptă o mulțime de modele de adidași Continental 80 originali, în diverse culori, din care să le alegi pe cele potrivite pentru tine. Reinterpretați și îmbunătățiți, adidașii Continental rămân unele dintre cele mai iubite modele de adidași pentru sport sau timp liber și sunt purtați în nenumărate combinații de pasionații pantofilor sport de calitate.

Alege cele mai cool modele de Adidas Continental 80 black

Negrul e mereu la modă, iar dacă este culoarea unor piese clasice, impactul este cu atât mai mare. Descoperă pe ABOUT YOU modelele Adidas Continental 80 negru, originale, la cele mai accesibile prețuri. Adaugă în coșul de cumpărături îmbrăcămintea sport potrivită și comandă toate lucrurile de care ai nevoie pentru a-ți exprima stilul. Bucură-te de promoțiile și ofertele speciale pe care le găsești tot timpul pe ABOUT YOU!

Mai multe modele ADIDAS:

false