Sari la conținutul principal

Izolație termică fiabilă la temperaturi scăzute

Iarna vine! Cu adidas COLD.RDY sunteți perfect pregătiți pentru temperaturi scăzute și antrenamente exigente. Izolația termică unică vă menține cald în mod fiabil chiar și la temperaturi scăzute, fără a te face să transpiri inutil. Materialele COLD.RDY păstrează căldură corpului și elimină efectiv umezeala. În acest fel, rămâi uscat și cald și te poți concentra pe deplin asupra antrenamentului!

De purtat pe deasupra si pe dedesubt

Principiul foilor de ceapă! Cu sistemul de stratificare COLD.RDY, poți decide cât de cald vrei să fie bazat pe temperatura și intensitatea antrenamentului. Ideal pentru temperaturi variabile și diferite antrenamente. Toate stilurile COLD.RDY sunt echipate cu tehnologii funcționale, care îți îmbunătățesc considerabil antrenamentul.

ADIDAS COLD.RDY cu Lena Gercke

Noua campanie ABOUT YOU x adidas COLD.RDY cu Lena Gercke și alți sportivi adidas demonstrează că nimic nu te poate ține departe de antrenament. Nu contează cât de frig, cât de devreme sau cât de vânt este. Singurul lucru pe care trebuie să-l depășești este să te dai jos din pat dimineața și să începi antrenamentul! Cu adidas COLD.RDY ești mai mult decât GATA PENTRU IARNA!