Sari la conținutul principal

Sunt oricum, dar nu obișnuite
Rochii perfecte pentru toate siluetele

Sunt oricum, dar nu obișnuite Rochii perfecte pentru toate siluetele
Rochii perfecte pentru toate siluetele961

Pur și simplu fii tu însăți

Să ne bucurăm de frumusețea și unicitatea fiecărei persoane. Este minunat să ai încredere în tine, să știi ce îți place și ce te pune în valoare. Cum te ajută să îți cunoști tipul de siluetă? Totul se axează pe alegerea unor piese confortabile și versatile și pe modul în care le combini pentru a-ți scoate în evidență trăsăturile preferate. Fie că ai o siluetă în formă de clepsidră, de H, de V, de A sau de O, găsește ceea ce te face să te simți și să arăți cel mai bine, cu un strop de inspirație.

Silueta în formă de O sau tip măr

Dacă ai partea inferioară a corpului mai suplă și abdomenul rotunjit, înseamnă că ai o siluetă în formă de O. Rochiile de vis care te vor avantaja întotdeauna sunt cele în linie A sau în stil fit and flare - volănașele, mânecile cu efect sau modelele petrecute vor crea echilibru, volum și o notă de șarm. Poți să te joci cu diferite materiale, cum ar fi tricotajele care se mulează pe siluetă, sau să te inspiri din stilul personajelor din „Bridgerton”, purtând croieli voluminoase care îți complimentează formele. Împreună cu niște cizme trendy cu toc sau pantofi loafers, vei avea un look care îmbină modernul cu atemporalul - absolut superb!

Yasmin - Cozy Chic Gray Knit Look
Yasmin - Cute Cognac Volant Look

Silueta în formă de A sau tip pară

Dacă cea mai amplă parte a corpului tău este în jurul șoldurilor și ai un bust mai mic, înseamnă că ai o siluetă în formă de A. Un look ideal: o rochie scurtă și confortabilă din tricot care atrage atenția asupra picioarelor - o poți combina cu cizme până la genunchi pentru a-ți alungi silueta în mare stil. Pe de altă parte, o rochie neagră este întotdeauna o opțiune bună, iar în varianta maxi, cu detalii decupate în jurul taliei, este sublimă! Îți accentuează perfect formele și este un look deosebit pentru o noapte în oraș. Superbă pentru orice ocazie, o rochie maxi pe corp îți definește formele exact cum trebuie. Dacă adaugi un imprimeu îndrăzneț și cizme chunky, ai un look cu adevărat interesant.

Mies - Sophisticated Black Cutouts Look
Mies - Cool Zebra Maxi Look