Curvy

Rochia favorită

  Descoperă mai mult

  Dress to impress

  Să faci oricând o impresie bună într-o rochie? Se poate! Cu aceste rochii ești stilată perfect pentru orice ocazie! Cu diferite rochii poți crea look-uri care se potrivesc stării tale de spirit și care flatează silueta!

  Sfaturi de trend

  O variantă foarte populară sunt rochiile babydoll. Acestea sunt largi de la piept în jos și de obicei, lungi până la genunchi sau podea. Ele sunt mulate pe bust și în partea de jos largi, ceea ce oferă o aparație feminină. Rochiile tip cămașă sunt, de asemenea, în trend! Acestea oferă un aspect sport-chic și pot fi combinate în mai multe moduri. Cu sneakerși și beanie oferă un aspect casual, în timp ce cu botine, colanți și șepci creează un outfit îndrăzneț! Combină-le în funcție de dorință și dispoziție!

  Scurt sau lung?

  Femeile scunde nu au voie să poarte rochii lungi? Absolut greșit! Cu o curea în talie, nu te pierzi în materialul lung și pui accent pe siluetă. În plus, poți purta botine cu toc, pentru a câștiga câțiva centimetri în plus. Femeile înalte pot combina ușor rochiile lungi. Dar atenție! Acestea să nu fie prea scurte, pentru că o să fii toată ziua neliniștitea gândindu-te că lumea se uită la tine sub fustă. Sfat: Lenjeria Spanx! Dacă o porți sub haine, eviți orice surpriză neplăcută și modelezi corpul!