Sari la conținutul principal

Oricum, dar nu obișnuiți
Pantaloni pentru toate siluetele

Oricum, dar nu obișnuiți Pantaloni pentru toate siluetele
Pantaloni pentru toate siluetele883

Pur și simplu fii tu însăți

Să ne bucurăm de frumusețea și unicitatea fiecărei persoane. Este minunat să ai încredere în tine, să știi ce îți place și ce te pune în valoare. Cum te ajută să îți cunoști tipul de siluetă? Totul se axează pe alegerea unor piese confortabile și versatile și pe modul în care le combini pentru a-ți scoate în evidență trăsăturile preferate. Fie că ai o siluetă în formă de clepsidră, de H, de V, de A sau de O, găsește ceea ce te face să te simți și să arăți cel mai bine, cu un strop de inspirație.

Silueta în formă de O sau tip măr

Dacă ai partea inferioară a corpului mai suplă și abdomenul rotunjit, înseamnă că ai o siluetă în formă de O. Puneți în evidență silueta cu pantaloni cu talie înaltă și o croială mai lejeră care se evazează ușor la glezne - pot fi asortați fără efort și creează un look elegant. O gamă de culori asortate din cap până în picioare alungește frumos silueta - imaginează-ți pantaloni din stofă și croi drept combinați cu un sacou asortat și pantofi cu toc pentru un look de șefă. Pantalonii de costum negri și boxy sunt la fel de versatili pe când sunt avantajoși. Optează pentru o croială cu talie înaltă, poartă un tricou basic în pantaloni pentru a-ți accentua talia, apoi adaugă niște tocuri și un sacou pentru un look perfect pentru o noapte în oraș. Pantalonii bej evazați, dintr-un material fin, vor adăuga volum lookului tău. Asortează-i cu o cămașă în aceeași gamă cromatică și cu niște tocuri pentru un look uimitor.

Yasmin - Smooth Beige & White Look
Yasmin - Basic Leather Jacket Look

Silueta în formă de A sau tip pară

Dacă cea mai amplă parte a corpului tău este în jurul șoldurilor și ai un bust mai mic, înseamnă că ai o siluetă în formă de A. Pantalonii evazați accentuează și avantajează silueta, iar dacă îi asortezi cu o rochie mini pe corp, poți echilibra perfect proporțiile - adaugă o pereche de pantofi cu toc pentru un look și de zi, și de noapte și ești gata. Trend alert: rochia purtată peste pantaloni este foarte la modă acum! Pantalonii de costum arată întotdeauna bine în varianta cu talie înaltă, iar în combinație cu un top decupat îți vei sublinia talia. Un model de pantaloni din piele cu talie înaltă este un simbol al tendințelor și se mulează pe corp cu eleganță. Împreună cu un pulover pe gât, o curea și pantofi loafers, ai un look perfect care te poartă de la birou și până la cină pentru a te simți confortabilă și încrezătoare.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Light Blue & Black Look
Cupoane exclusive în aplicație, pentru tine!
Obține cuponul de -15% pt. clienți noi în app & alte oferte personalizate.