Outdoor

Paltoane funcționale

  Descoperă mai mult

  Partenerul pe care te poți baza

  Cum se poate spune mai frumos? Nu există vreme urătă, ci doar îmbrăcăminte necorespunzătoare! Deoarece cu o geacă potrivită ești îmbrăcat corect tot timpul. Toamna, paltoanele softshell oferă o protecție adecvată, în timp ce gecile cu puf îți țin de cald! Sfat: În special în sezonul ploios al anului, trebui verificată și gluga atunci când cumperi o geacă. Gluga ar trebui să fie mai adâncă decât capul tău pentru a împiedica ploaia să îți intre în față!

  Mai multe calități

  Un palton funcțional te protejează mai bine, spre deosebire de gecile funcționale clasice, care nu o acoperire atât de mare. Mai presus de toate, trebuie să te asiguri că noul tău palton este rezistent la apă, astfel încât să poți să te bucuri de aventura în aer liber chiar și pe vreme rea! Sfat: În sezonul întunecat poți de asemenea, să porți ceva detalii reflectorizante!

  Pentru dedesubt

  Sub gecile funcționale trebuie să purtăm un fleece în zilele foarte friguroase. Acesta nu trebuie să fie prea strâmt, pentru a lăsa loc să se creeze un strat de izolare termică. De asemenea, lenjeria funcțională, care reglează eficient umiditatea este un avantaj. Adăugăm pantaloni de outdoor, cu caracteristici precum materialul impermeabil sau libertate de mișcare. Depinde ce este potrivit pentru activitatea ta!