Sari la conținutul principal

Oricum, dar nu obișnuite
Lookuri de zi cu zi pentru toate siluetele

Oricum, dar nu obișnuite Lookuri de zi cu zi pentru toate siluetele
Lookuri de zi cu zi pentru toate siluetele1.906

Pur și simplu fii tu însăți

Să ne bucurăm de frumusețea și unicitatea fiecărei persoane. Este minunat să ai încredere în tine, să știi ce îți place și ce te pune în valoare. Cum te ajută să îți cunoști tipul de siluetă? Totul se axează pe alegerea unor piese confortabile și versatile și pe modul în care le combini pentru a-ți scoate în evidență trăsăturile preferate. Fie că ai o siluetă în formă de clepsidră, de H, de V, de A sau de O, găsește ceea ce te face să te simți și să arăți cel mai bine, cu un strop de inspirație.

Silueta în formă de O sau tip măr

Dacă ai partea inferioară a corpului mai suplă și abdomenul rotunjit, înseamnă că ai o siluetă în formă de O. Un look fermecător de zi cu zi are la bază o rochie în stil fit and flare cu volănașe și mâneci de efect absolut romantice - vor da echilibru și volum siluetei tale. Împreună cu niște cizme trendy cu toc, vei avea un look care îmbină modernul cu atemporalul. O ținută de zi cu zi include blugi negri, lejeri, cu talie înaltă și un tricou basic, care îți evidențiază frumos talia și picioarele. Este un look casual, care poate fi ușor transformat într-un stil chic cu o pereche de botine cu vârf ascuțit. Ai o gamă largă de opțiuni pentru a-ți crea un look unic – exact așa cum ești tu!

Oricum, dar nu obișnuite Lookuri de zi cu zi pentru toate siluetele
Yasmin - Cute Beige Plaid Flared Look

Silueta în formă de A sau tip pară

Dacă cea mai amplă parte a corpului tău este în jurul șoldurilor și ai un bust mai mic, înseamnă că ai o siluetă în formă de A. Un look ideal: o rochie scurtă și confortabilă din tricot care atrage atenția asupra picioarelor - o poți combina cu cizme până la genunchi pentru a-ți alungi silueta și a obține un look elegant și relaxat în același timp. Blugii lejeri tip bootcut cu talie înaltă vor fi, de asemenea, cea mai bună alegere pentru un stil de zi cu zi. Nu numai că echilibrează proporțiile, dar dacă îi asortezi cu un top decupat și cizme ascuțite îți pui în evidență corpul și ai un look simplu, dar spectaculos. Nu uita să te simți bine atunci când îți pregătești ținutele și să îți celebrezi stilul unic!

Mies - Basic Dark Denim Look
Mies - Cozy Knit Oversized Look