1 milion de clienți! -20% EXTRA LA TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde

THE NUMBER THAT CHANGED EVERYTHING

THE NUMBER THAT CHANGED EVERYTHING Levi's
Levi's215

Blugii Levi’s® 501® au schimbat totul. Creați acum 149 de ani, croiul legendar s-a transformat din uniformă utilitară într-un adevărat fashion statement. Sărbătorim această moștenire a denimului, iar în acest sezon am colaborat cu cinci noi vizionari, care înțeleg perfect spiritul blugului 501®, aducând omagiu modelului original.

THE NUMBER THAT CHANGED EVERYTHING Levi's

Levi's® 501® - purtat de Marcus Rashford

Fotbalist, filantrop și activist pentru copii, Marcus Rashford foarte probabil cunoscut ca jucător la Manchester United, se angajează în a aduce schimbări importante la scară largă. Luptă împotriva foametei și promovează importanța literaturii de poveste prin Clubul Marcus Rashford Book, iar realizările sale sunt cu mult peste cele din stadion. Ca ambasador al FareShare ce luptă împotriva foametei, Marcus a ajutat la strângerea de fonduri pentru a asigura 21 milioane de mese pentru copii și familii nevoiașe și a avut un rol activ în a schimba politica și a garanta celor 1.7 milioane de copii vulnerabili accesul crucial la hrană.

THE NUMBER THAT CHANGED EVERYTHING Levi's
THE NUMBER THAT CHANGED EVERYTHING Levi's
ABOUTYOUWoohooYOU
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.5) Această promoție este valabilă până pe data de 30.06.2022 (ora 23:59). Condițiile promoției le găsești pe: https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie