Toamnă-iarnă 19

LeGer by Lena Gercke

  Descoperă mai mult

  Simply Lena

  Lena Gercke suține ”Nu există o colecție care să mă reprezinte mai bine decât aceasta. Este exact stilul meu. Fiecare parte este 100% eu. O iubesc! Am creat ceea ce îmi place mie, și sper să fie și pe placul vostru. Am creat piese atât de diferite, încât sunt sigură că fiecare femeie o să găsească ceva pe placul ei”

  Minimalist și urban

  Noua colecție toamnă iarnă LeGer de la Lena Gercke este reprezentată de contrast, stil minimalist și urban. Ea iubește să se joace cu diferite texturi și materiale, și să creeze mixuri clasice și moderne. Acest lucru se reflectă în alegerea de culori, a materialelor și în formele colecției - tonurile de pământ strălucitoare și calde întâlnesc texturi elegante de negru, delicate precum satinul pe materiale dure, cum ar fi pielea. Crouri clasice sunt interpretate modern și oferă designului o linie clară.

  Asortare

  Lucrul special despre colecție: fiecare piesă se potrivește cu cealaltă. Toate piesele pot f combinate între ele. Așadar, elementele de bază atemporale, împreună cu piesele cheie, cum ar fi geaca bomber albastră, piesele din șarpe sau costumele supradimensionate, pot oferi un aspect de Streetlook interesant, dar și o ținută elegantă de seară. Și cel mai important: Totul este foarte confortabil. Materialele se simt bine pe piele și dau o senzație excelentă atunci când sunt purtate.