Alergat

Indiferent de vreme

  Descoperă mai mult

  Everywhere & Always

  Cu echipamentul potrivit, vremea nu te mai oprește de la alergat. Noi avem căteva sfaturi pentru tine. Află cum să te echipezi corespunzător pe soare, vânt, ploaie sau frig!

  Sfatul #1:

  Principiul de 3 straturi se poate aplica împotriva frigului și vremii ploiase. Combinația celor 3 straturi te protează de vânt și ploaie. Primul strat: Stratul de bază trebuie să fie cel funcțional, care absoarbe transpirația și lasă pielea uscată fără să o răcească. Al doilea strat: Stratul de mijloc are funcția de a-ți proteja corpul de frig. Poartă un hanorac sau windbreaker, care lasă destul spațiu între stratul 1 și 2. Al treilea strat: Un strat impermeabil care protejează împotriva ploii și a vântului. Aici trebuie avut grijă, ca materialul să transporte afară căldura, și tot acolo să țină și frigul.

  Sfatul #2: Let it Rain - Alergat în ploaie

  Dacă te decizi să alergi în ploaie, este important să calci cât mai corect în sneakerșii de alergat. Trebuie să ne protejăm împortiva alunecării și a apei, de aceea cea mai bună variantă este o pereche de sneakerși cu sigiul GORE-TEX, care sunt impermeabili!