Pentru orice ocazie

Ghidul tău de paltoane

  Descoperă mai mult

  Oh rainy Days

  Îți plac paltoanele și vrei să porți câte unu în fiecare zi? Nicio problemă, pentru că indiferent de vreme, avem paltonul perfect pentru tine! Paltonul în gri este o alegere perfectă, și pentru puțină culoare, aruncă pelerina colorată pe tine! Țesătura impermeabilă și căciula te protejează de ploaie. Pentru un look mai interesant, adaugă la pelerina monocromă o centură în talie!

  The classy One

  Acest model clasic este întotdeauna la modă! Cu forma sa tipică și culoarea inconfundabilă, acest palton este pur și simplu unic! Pentru un look casual îl poți purta deschis. În schimb, paltonul închis pare deosebit de feminin: Cu o centură în talie și țesătura ușor rigidă, conturează o siluetă feminină frumoasă!

  Wool wanted!

  În zilele reci iubim paltoanele din lână. Datorită materialului moale, sunt deosebit de confortabile, dar arată în continuare elegante datorită reverului mare și aspectului cu nasturi! Îți place faimosul Oversize-Look? Atunci alege un model drept care cade. Pentru o siluetă feminină, trebuie doar să adaugați o centură în talie.