1 milion de clienți! -20% EXTRA LA TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde

Rochii pentru ziua ta perfectă
Ghidul invitatului la nuntă

Rochii pentru ziua ta perfectă Ghidul invitatului la nuntă
Ghidul invitatului la nuntă123

Zile fericite

Indiferent ca visezi să fii prințesă încă de când erai mică sau că alegi o rochie modernă sau ai ales un stil vintage – îți vei găsi rochia de care să te îndrăgostești! Pentru un feel visător și feminin: rochii fabricate din dantelă cu detalii delicate trezesc romantismul în noi! Preferi o rochie mai tradițională? Atunci alege stilul mulat, precum linia A și o lungime maxi ce-ți va accentua silueta – spate decupat sau detalii transparente vor crea un moment wow. Pont: Accesorii de păr precum bentițe de păr adaugă un fler boem ținutei tale.

Rochii pentru ziua ta perfectă Ghidul invitatului la nuntă
Rochii pentru ziua ta perfectă Ghidul invitatului la nuntă

Pentru miresele moderne

Cauți o rochie simplă, dar totuși modernă? Sirenă e cuvântul magic! Ai auzit bine, datorită croiului minimalist și a tivului care va alungi optic silueta – materiale fluide, precum viscoza sau satinul vor rafina ținuta modernă. Nu știi ce decolteu ți se potrivește? Decolteul în V este întotdeauna o alegere elegantă, iar pentru un plus de senzualitate alege decolteul tip cascadă sau rochiile fără umăr, ce dau o notă fermecătoare.

Rim - Bridal Lace Look
Rim - Bridal Lace Look
ABOUTYOUWoohooYOU
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.5) Această promoție este valabilă până pe data de 30.06.2022 (ora 23:59). Condițiile promoției le găsești pe: https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie