Călduroase și la modă

Ghid de geci

  Descoperă mai mult

  Fii pregătită pentru ceva nou

  Gecile sunt piesa de rezistență din această iarnă! De aceea este foarte important să găsești stilul potrivit ție. Pentru a-ți ușura căutarea, îți arătăm ultimele tendințe din acest sezon! Pentru mai mult confort alege geci din tricot oversized cu guler mare! Creezi un look vintage prin culoarea de roșu-ruginiu.

  Înapoi în anii 90!

  Iubim anii 90! De accea chiar și acum, în viitor, încă ne plac gecile în culori luminoase. Această piesă reușește să creeze o ținuta lejeră și sportivă, și totuși este perfectă pentru vreme rece și cu multă umiditate.

  Cool & cozy

  Afară cu aspect dur de geacă biker, înauntru confortabil: Așa este geaca shearling! Datorită căptușelii groase și călduroase, nu o să ai probleme cu frigul, și arăți bine tot timpul. Sfat: Pentru un contrast perfect, combină geaca cu o rochie maxi.

  Hot, hotter...

  ...în geci Puffer! Cu siguranță nu o să simți frigul cu geaca puffer, și datorită croiului, poți avea câte pulovere vrei pe tine. Geaca are lungimea perfectă pentru blugi cu talie înaltă, care îți evidențează silueta! Gecile în material metalic sunt foarte apreciate.