Sari la conținutul principal

Sfaturi de reținut
Cum să îți îngrijești hainele

Sfaturi de reținut Cum să îți îngrijești hainele
Cum să îți îngrijești hainele168

A avea grijă de hainele noastre nu a însemnat niciodată atât de mult până acum: pentru tine, pentru hainele tale și pentru planeta noastră. Iată câteva sfaturi și trucuri practice pentru ca hainele tale să reziste mulți ani și să arate la fel de bine ca în prima zi.

Usucă-ți hainele în aer liber

Pentru a păstra forma, culoarea și elasticitatea hainelor, este mai bine să le usuci în aer liber decât în uscător. Avantajul suplimentar este că acest pas nu este mai blând doar cu planeta, ci și cu factura la curent.

Alege cu grijă temperatura de spălare

Îți recomandăm să selectezi temperaturi de spălare scăzute, cum ar fi 20 sau 30°C. Astfel, vei proteja rufele, vei preveni decolorarea și vei minimiza șansa de a intra la apă. În plus, e mai bine și pentru planetă, și pentru portofelul tău.

Sfaturi de reținut Cum să îți îngrijești hainele

Folosește un detergent blând

Alege un detergent delicat și care nu conține substanțe chimice dure - acest lucru va fi benefic nu numai pentru rufele tale, ci și pentru tine. Acești detergenți nu conțin substanțe chimice dure, cum ar fi înălbitorii, fosfații sau enzimele care pot deteriora și descompune anumite țesături, dar îți va curăța rufele tot atât de eficient.

Sfaturi de reținut Cum să îți îngrijești hainele

Fiecare detaliu contează

Spală întotdeauna hainele pe dos. Pentru petele persistente, folosește un burete și un detergent adecvat și freacă ușor zona murdară. Pentru a îndepărta mirosurile în mod natural, adaugă o jumătate de cană de oțet alb la ciclul de clătire al mașinii de spălat. Pentru ca puloverul tău preferat să arate ca nou, folosește un pieptene de lână sau o lamă de ras pentru a îndepărta scamele. Este atât de ușor să ai grijă de hainele tale și să le faci să dureze mult timp - acești pași mici, prietenoși cu mediul înconjurător, pot fi de mare folos!

Sfaturi de reținut Cum să îți îngrijești hainele
Cupoane exclusive în aplicație, pentru tine!
Obține cuponul de -15% pt. clienți noi în app & alte oferte personalizate.