Sari la conținutul principal

Găsește modelul potrivit
Cum să îți iei măsurătorile pentru costum

Găsește modelul potrivit Cum să îți iei măsurătorile pentru costum
Cum să îți iei măsurătorile pentru costum174

Croiul este mai important decât crezi

Un costum este un erou al garderobei, dar numai dacă este croit corespunzător. Un sacou perfect ar trebui să te facă să te simți imediat elegant, dar confortabil. În plus, este rezistent, așa că te poți baza pe el ani întregi. Cu pantalonii perfecți, ar trebui să simți că poți realiza orice. Cu o croială potrivită, te vei simți confortabil și relaxat pentru a-ți menține energia pe tot parcursul zilei. Pentru a găsi cea mai bună formă și mărime, trebuie să iei măsurători. Citește în continuare pentru a afla cum.

Raúl - Sophisticated Navy Blue Suit Look

Iată de ce ai nevoie

Ia un metru de croitorie, un pix și o foaie de hârtie. Notează-ți măsurătorile și compară-le cu tabelul de mărimi al brandului care te interesează pentru a găsi mărimea exactă.

Pentru sacou

Ca să îți măsori umerii, poartă o cămașă care îți vine bine, pentru un rezultat cât mai precis. Pune metrul acolo unde ar trebui să fie cusătura dintre braț și umăr și măsoară până la același punct, doar că pe brațul opus.

Ca să îți măsori mânecile, ține-ți brațele pe lângă corp și relaxează-ți umerii, și așează metrul de croitorie la marginea cusăturii care unește umărul cu brațul. Apoi, măsoară până la mijlocul încheieturii.

Ca să îți măsori pieptul, stai în picioare, cu brațele pe lângă corp și într-o poziție relaxată, iar apoi măsoară în zona cea mai lată a toracelui.

Pentru a măsura partea exterioară a brațului, așează metrul de croitorie peste și în jurul omoplaților, în aceeași zonă ca și pentru măsurarea pieptului, sub axile.