Sari la conținutul principal

Găsește modelul potrivit
Cum să alegi costumul potrivit

Găsește modelul potrivit Cum să alegi costumul potrivit
Cum să alegi costumul potrivit170

Să vorbim despre costume

Un costum bun este confortabil, îți conferă un sentiment de încredere și face o primă impresie excelentă. Ce trebuie să ai în vedere înainte de a cumpăra unul? Țesătura, anotimpul și croiala. În ceea ce privește materialele, lâna, bumbacul și inul sunt printre cele mai populare. Costumele de lână sunt versatile și ideale pentru a fi purtate pe tot parcursul anului, ținându-ți de cald pe vremea rece și permițându-i pielii să respire atunci când cresc temperaturile. Variantele din bumbac sunt o alegere sigură pentru vreme mai caldă și evenimente în aer liber, iar cele din in sunt cea mai bună opțiune pentru zilele călduroase, deoarece sunt mai vaporoase și oferă o senzație deosebit de relaxantă. Fie că te pregătești pentru un eveniment formal sau vrei să-ți împrospătezi lookul casual de birou, costumul potrivit poate face o mare diferență.

Croiul regular

Costumele cu o croială standard sunt pe cât de confortabile, pe atât de elegante. Acestea au un pic mai mult spațiu pe piept și pe umeri, iar croiul de la nivelul brațelor și al umerilor este mai flexibil, astfel încât ai mai multă libertate de mișcare. În plus, aceste modele sunt potrivite pentru o varietate de ocazii, fie că este vorba de o zi obișnuită la birou, o petrecere sau o întâlnire importantă - iar nuanța atemporală de albastru marin este deosebit de elegantă. Dacă vrei ceva mai îndrăzneț, asortează sacoul cu blugi sau chinos și obții un look de weekend.

Croiul slim

Un lucru e sigur, costumul slim fit nu se vor demoda niciodată. Designul său ușor mulat, dar confortabil, are avantajul de a-l transforma într-un articol clasic de îmbrăcăminte. Talia este accentuată, umerii păstrează o formă naturală, iar restul corpului este bine conturat fără să te strângă. Pantalonii sunt conici și oferă un look bine definit, ceea ce face ca acest tip de costum să fie ideal pentru orice ocazie. Iar modelul pe gri este potrivit pentru toate anotimpurile. Ești gata pentru un costum rafinat? Alege slim fit.

Tu ce culoare alegi?

Dacă te întrebi care sunt culorile care nu se vor demoda niciodată în materie de costume, acestea sunt albastrul și negrul. Albastrul clasic este o nuanță atemporală care îți oferă multă încredere și flexibilitate. Versatilitatea albastrului nu cunoaște limite - este perfect pentru orice ocazie, de dimineața până seara, la serviciu sau la evenimente casual. Iar negrul clasic este întruchiparea sofisticării, așa că se pretează la un look elegant. Potrivit pentru ocazii formale sau pentru o ieșire în oraș, negrul adaugă încredere și eleganță la orice eveniment, costumul negru fiind un element de bază al garderobei, care transcende tendințele și anotimpurile.

Raúl - Classic Black Suit Look
Găsește modelul potrivit Cum să alegi costumul potrivit