1 milion de clienți! -20% EXTRA LA TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde

Gata să servești?
Articole de tenis

Gata să servești? Articole de tenis
Articole de tenis319

Set pentru începători

Pentru următorul tău meci, vei avea nevoie de o minge, o rachetă... și de multe altele. Să începem prin a vorbi despre încălțăminte. Alegerea pantofilor potriviți depinde de suprafața terenului de tenis - dacă alternezi între terenuri acoperite și terenuri de zgură, îți recomandăm să alegi încălțăminte pentru toate tipurile de teren. Dacă joci pe carpetă, este indicat să alegi un model cu talpă netedă.

Gata să servești? Articole de tenis
Gata să servești? Articole de tenis

Seturi asortate

Când vine vorba de pantaloni scurți de tenis, fuste și rochii, cel mai important lucru este să te asiguri că acestea îți oferă suficientă libertate de mișcare. Pașii mari și mișcările rapide vă pun la încercare și pe tine, și pe hainele tale, așa că alege bluze și tricouri din materiale elastice și respirabile, astfel încât nimic să nu te limiteze pe durata meciului.

Gata să servești? Articole de tenis
ABOUTYOUWoohooYOU
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.5) Această promoție este valabilă până pe data de 30.06.2022 (ora 23:59). Condițiile promoției le găsești pe: https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie