1 milion de clienți! -20% EXTRA LA TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde

Condiții voucher

Codul voucher nu poate fi transmis și poate fi folosit doar în combinație cu o comandă pe ABOUT YOU. Reducerea va fi dedusă automat la introducerea codului voucher în câmpul „Cod voucher" și apăsarea butonului „Aplicare" înainte de încheierea comenzii. Voucherul este dedus automat din valoarea comenzii. Se aplică doar de la o comandă minimă de 240 lei.

În cazul returnării comenzii, valoarea voucherului expiră.

Codul voucher nu este valabil pentru următoarele branduri: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara. Codul voucher nu este valabil în combinație cu alte promoții sau pentru angajații Otto Group. La pierderea sau furtul cuponului, nu este posibilă acordarea unui cupon nou. Nu este posibilă acordarea unui voucher nou drept compensație sau înlocuire, indiferent de valoarea acestuia.

Condiții speciale de voucher pentru campania About You Woohoo

Se aplică o valoare maximă a comenzii de 2.400 de lei înainte de utilizarea voucherului sau de 1.200 de lei după utilizarea voucherului. Codul voucher nu poate fi transmis și poate fi folosit doar în combinație cu o comandă pe ABOUT YOU. Acesta este valabi pentru o singură comandă până pe data de 31.05.2022 (ora 23:59), iar reducerea va fi dedusă automat din valoarea comenzii la introducerea codului voucher în ultimul pas al comenzii.

În cazul returnării întregii comenzi, valoarea voucherului expiră. Poți folosi un singur cod voucher per comandă. Nu este posibilă plata contravalorii voucherului.

Voucherul nu este valabil pentru măști din material textil și pentru următoarele branduri: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara.

Voucherul nu poate fi folosit în combinație cu alte promoții sau vouchere sau de angajații Otto Group. La pierderea sau furtul voucherului, nu este posibilă acordarea unui voucher nou de ABOUT YOU SE & Co. KG. Nu este posibilă acordarea unui voucher nou drept compensație sau înlocuire.

Vouchere de pe site-uri terțe

În cazul voucherelor provenite de la terți se aplică o valoare minimă a comenzii de 500 de lei. Voucherele nu pot fi transmise și pot fi utilizate numai la comenzile făcute pe ABOUT YOU. Voucherele sunt valabile până la data limită specificată pe fiecare în parte, iar valoarea lor se deduce automat din valoarea comenzii, la introducerea codului voucher în câmpul special.

În cazul returnării întregii comenzi, valoarea voucherului expiră. În cazul unui retur parțial, valoarea voucherului va fi decontată numai în cazul în care suma valorilor articolelor păstrate este mai mare sau egală cu valoarea minimă a comenzii. În caz contrar, voucherul nu poate fi luat în considerare. Nu este posibilă aplicarea voucherului în cazul produselor a căror sumă nu este mai mare sau egală cu valoarea minimă a comenzii. Puteți utiliza maximum un voucher per comandă. Nu sunt posibile plățile în numerar.

Codul voucher nu este valabil în cazul următoarelor branduri: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara.

Codul voucher nu este valabil în combinație cu alte vouchere sau pentru angajații ABOUT YOU. Nu este posibilă acordarea unui voucher nou de către ABOUT YOU SE & Co. KG în cazul în care acesta a fost pierdut sau furat. Nu este posibilă acordarea unui voucher nou drept compensație ori înlocuire.

Condiții speciale de voucher pentru Net Promoter Score

Participanții la sondajul Net Promoter Score care își dau consimțământul în vederea utilizării numărului de comandă (vezi condițiile de participare) vor participa la tragerea la sorți pentru câștigarea unor vouchere cadou de 50% reducere. Valoarea maximă a comenzii pe voucher este de 2.000 RON înainte de utilizarea voucherului sau 1.000 RON după utilizarea voucherului. Voucherul nu este transferabil și poate fi folosit doar în combinație cu o comandă pe ABOUT YOU. Voucherul este valabil timp de 3 luni de la primirea acestuia prin e-mail și reducerea va fi scăzută automat din factura dvs. dacă codul voucherului este specificat înainte de depunerea comenzii. În cazul unuir retur, valoarea voucherului expiră. Puteți folosi un singur voucher pe comandă. Plata contravalorii voucherului nu este posibilă.

Voucherul nu se aplică următoarelor branduri: Arnette, Burberry, Coach, Emporio Armani, Garmin, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Marella, Max Mara, Max Mara Leisure, Oakley, Obey, Persona by Marina Rinaldi, Ralph Lauren, Ray-Ban, Tory Burch, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara. Voucherul nu poate fi folosit în combinație cu alte promoții sau de angajații ABOUT YOU. La pierderea sau furtul cuponului, nu este posibilă acordarea unui cupon nou. Codul voucher nu este valabil în combinație cu alte promoții. Nu există dreptul de a cere plata contravalorii cuponului.

> >
ABOUTYOUWoohooYOU