Livrare fără contact la ABOUT YOU5

Running Sneaker833
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Imprimeu
Material
Tipul de toc
Înălțimea tocurilor
Sneaker low 'Advantage 4' de la Nike Sportswear pe alb
-10%

Nike Sportswear

Sneaker low 'Advantage 4'

417,90 lei464,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
Category Teaser_Steering_2021_CW48_F_Sneaker_RO
Sneaker low 'Cilia Mode' de la PUMA pe alb
Pont

PUMA

Sneaker low 'Cilia Mode'

279,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
Sneaker low 'Nike Waffle One Crater' de la Nike Sportswear pe bej

Nike Sportswear

Sneaker low 'Nike Waffle One Crater'

464,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
Sneaker low 'Cruise Rider' de la PUMA pe mai multe culori
Pont
-30%
Calendar de lansare a adidașilor

PUMA

Sneaker low 'Cruise Rider'

352,90 lei509,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Cucerește lumea în pași alergători, cu încălțămintea de alergat potrivită

Renunță pentru câteva ore la rutinele zilnice și hai la alergat! Pentru un aspect fizic de invidiat, dar și pentru un tonus bun, sportul și activitățile sportive trebuie, cumva, strecurate prin orice program zilnic, fie el și supra-aglomerat, asta pentru că piciorul frumos, cu alergare se menține! Pentru femei ambițioase ca tine, știm că orice este posibil atunci când ai voință și îți propui să faci anumite lucruri, de aceea tu te ocupi doar cu programarea orelor de alergat în parc, pe stadion sau chiar pe bandă, iar noi îți punem la dispoziție cea mai variată gamă de adidași de alergare, asta ca să rămâi întotdeauna fashion!

Cu pantofii de alergare potriviți, viața e o adevărată aventură

Apucă-te de alergat cu încălțăminte de alergat corespunzătoare, pentru că altfel riști să te accidentezi sau să lezezi anumite părți ale corpului. E foarte important să te simți confortabil atunci când decizi să te apuci de running, pentru că activitatea sportivă pe care o practici trebuie să fie o plăcere și o degajare, prin care uiți de aglomerația zilei și să te dedici ție și nevoilor corpului tău. Cu Running Sneakerșii de pe About You alegi ce ți se potrivește, atât în materie de modele, culori și branduri, cât și în ceea ce privește specificul acestora. De la pantofi sport de alergare pe asfalt, la pantofi de alergare impermeabili sau adidași de alergare pe timp de iarnă, portalul tău online de fashion susține preocupările tale cu o gamă largă de adidași și încălțăminte sport de damă de la toate brandurile și pentru toate buzunarele.

Fii cool mai ales când te pui în mișcare, cu o pereche de running sneakeri comozi și în trend

Ceea ce e super cool la running sneakeri este că îi poți integra cu ușurință și unei ținute outdoor, care nu e musai concepută pentru vreo activitate sportivă, dar care îți dă un vibe bun și te face să intri în lumea oamenilor activi, atunci când te gândești mai puțin! Oriunde și oricând, moda feminină te pune în mișcare vrei-nu-vrei!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă femei
Branduri femei
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG