Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la !Solid143

Îmbrăcăminte Solid, brandul favorit al bărbaților

Solid este un brand relaxat, implicat social și la modă, cu un univers împărțit în diferite capsule, fiecare capsulă reflectând o direcție unică de stil. Țesăturile și accesoriile sunt în centrul atenției, indiferent de direcția stilului. Lățimea capsulei reflectă grupul său țintă mare și subliniază rezistența comercială mare a Solid.

Nu ți-e tocmai ușor să găsești haine casual care să-ți și placă? Ei bine, nu-ți mai face griji! ABOUT YOU s-a gândit din timp la toate și îți dă întâlnire, zilnic, cu Solid online pentru ca tu să-ți cunoști stilul și să poți explora, în voie, cât mai multe combinații stilistice.

Versatil: Tricouri, Blugi, Pantaloni

Tricourile cu mânecă scurtă Solid și tricourile cu mânecă lungă Solid sunt piese de bază în garderoba oricui. Fie că decizi să le asortezi cu o pereche de pantaloni Solid, cu o pereche de jeanși fit Solid sau cu o pereche de bermude de la brandul tău favorit, inevitabil vei arăta trendy și foarte relaxat pentru că, da, hainele potrivite îți dau o mai mare încredere în propria persoană!

Solid: Cămăși

Ai o întâlnire de afaceri sau participi la un eveniment în care dress code-ul este business? Nu-ți face probleme! Cu modelele de cămăși de la Solid online vei arăta și te vei simți impecabil. În schimb, dacă preferi cămășile casual, cămășile cu imprimeuri, cămășile albe Solid sau cămășile negre Solid, ești la categoria ideală de pe platforma ta de fashion online. Hainele Solid sunt perfecte pentru streetwear și workwear în stil urban. Comandă Solid online de pe ABOUT YOU.