Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la SikSilk1

Colecția SILKSILK

Te consideri o persoană puternică care nu se mulțumește cu orice? Pui și tu la fel de mult accent, ca și noi, pe hainele de brand și pe piesele vestimentare prețioase? Ei bine, ești în categoria creată special pentru tine, unde brandul SikSilk online și ABOUT YOU îți dau întâlnire pentru cele mai spectaculoase outfituri pe care le-ai avut vreodată!

Tricou SikSilk

Știi bine că sunt piese vestimentare care nu îți pot lipsi din garderobă, cu atât mai puțin tricourile cu mânecă scurtă SikSilk care te vor învălui imediat, după ce le vei îmbrăca prima dată, în rafinament. Fie că decizi să le asortezi cu o pereche de pantaloni fit SikSilk, cu o pereche de jeanși deschiși SikSilk sau cu o pereche de bermude de la brandul tău favorit, vei arăta minunat. Îți plac aparițiile spectaculoase și menții permanent un echilibru între stilurile elegant, sport și casual? Atunci poți încerca hanoracele fără fermoar SikSilk care sunt practice și numai bune pentru ieșirile cu prietenii în oraș sau la o plimbare cu mașina!

Brandul SilkSilk online

Și dacă nu ești încă pe deplin convins de strălucirea brandului SikSilk, pe platforma ta online de fashion, unde găsești cea mai mare varietate de produse, sigur vei da peste cămășile office SikSilk șimaletele SikSilk care cuceresc chiar și cei mai critici ochi! Așa că, dacă vrei să porți îmbrăcăminte SikSiilk la prima întâlnire, ai grijă doar la asortarea culorilor! Ca sfat, afișează-ți întotdeauna propriul stil vestimentar și nu face compromisuri doar de dragul primei întâlniri! Sigur nimeni nu ar fi prea încântat ca a doua oară să descoperi... o altă persoană, diferită de cea care ți-a făcut o impresie bună cu câteva zile în urmă!