Skip to main content

HAI SĂ VINDEM TOT! Până la -80% EXTRA la TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Toate produsele de la JOOP!128

JOOP! - Brandul tău premium de îmbrăcăminte

JOOP! este un brand de succes, recunoscut la nivel internațional, dar ale cărui origini sunt nemțești. Fondat în Hamburg în anul 1986, JOOP! produce îmbrăcăminte și accesorii unisex premium și se adresează femeilor și bărbaților plini de încredere în sine și care pun valoare pe modul în care arată. JOOP! este printre pionerii care dictează tendințele în materie de modă.

Tot ce e mai bun pentru tine - Îmbrăcăminte premium JOOP!

Colecțiile JOOP! se adresează femeilor și bărbaților stilați și care prețuiesc stilul impecabil. Deși hainele JOOP! au un aspect lejer și relaxat, ele sunt gândite având în gând persoane active și dinamice. Colecția de îmbrăcăminte pentru femei cuprinde fuste JOOP! lejere și diafane, bluze și cămăși din materiale fine care se vor simți perfect pe pielea oricui. Bărbații pot opta și ei pentru o pereche de pantaloni eleganți JOOP! pe care o pot combina cu o cămașă pentru un aspect mai elegant sau chiar și cu un tricou pentru a obține o ținută mai relaxată. De asemenea, divizia JOOP! Jeans oferă articole vestimentare modern-casual care pot fi potrivite în realizarea unei ținute mai sportive.

Accesorii și genți JOOP! - Sursa ta de inspirație

Accesoriile JOOP! îți vor oferi acel plus de eleganță pe care îl cauți. Femeile se vor îndrăgosti de gențile din materiale de cea mai bună calitate și al căror printuri subtile inspiră rafinament și stil. O astfel de geantă își va găsi locul în garderoba oricărei femei pentru mult timp. JOOP! are o colecție de accesorii și pentru bărbați. În funcție de preferințe, poți opta pentru un papion sau o cravată JOOP!, iar pentru a completa o ținută sport poți alege o șapcă cool.

Descoperă rafinamentul și eleganța acestor produse pe ABOUT YOU

Găsești disponibile articolele JOOP! online pe ABOUT YOU, unde ai livrarea și returul gratuite. Pe lângă asta, ai 100 de zile la dispoziție pentru retur.