Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header

Furla: Recunoscut pentru articolele din piele lucrate manual

Fondat în 1927, în Italia, Furla este unul dintre primele branduri care au pus bazele categoriei de articole realizate din piele. Optimist dar încrezător, așa se prezintă brandul, reușind să inspire femei din toate colțurile lumii, cu ajutorul unor piese de înaltă calitate și modele foarte creative și atrăgătoare. Aceștia s-au dedicat creării de accesorii de lux atât pentru un public larg de femei, cât și de bărbați. Furla este recunoscut pentru articolele sale din piele realizate manual și reușește să satisfacă și cele mai pretențioase dorințe; fie că ești în căutarea unui design cu linii simple și detalii discrete, ori cauți ceva mai complex, cu modele geometrice și printuri florale viu colorate. Pe lângă accesorii, Furla a trecut mai departe la crearea de pantofi sport sau eleganți de ocazie, perfecți pentru evenimente speciale, asortându-se rapid și ușor cu articolele din propria garderobă.

Tradiția modei italiene descrie cel mai bine articolele de lux semnate Furla

O tradiție artizanală care a început cu aproape un secol în urmă, Furla se evidențiază prin moștenirea și pasiunea italiană de a crea piese din piele și alte materiale de înaltă calitate, pentru a conferi confort și eleganță fanilor brandului. Dacă vrei să experimentezi moda și stilul italian, te vei bucura să afli că Furla are o gamă foarte variată de articole de lux, inclusiv ceasuri, ochelari, eșarfe și bijuterii pe care brandul le pune în valoare în cadrul fiecărei colecții lansate. Atenția la detalii, inovația și creativitatea au definit succesul brandului italian, devenind sinonim cu eleganța simplă și rafinată, pentru ca tu să-ți recâștigi încrederea de sine fără a face compromisuri.

Furla nu glumește atunci când vine vorba de varietate

De-a lungul timpului Furla a reușit să câștige publicul tânăr mai ales datorită varietății de modele pe care le oferă. Atunci când ai de ales dintr-o o varietate largă de modele de genți, pantofi și portofele, devine mult mai ușor să te bucuri de experiența cumpărăturilor pentru noua ta ținută. Pe lângă designurile diverse, Furla a înțeles importanța culorilor și a varietății acestora. Astfel, creatorii Furla oferă o oportunitate foarte valoroasă fanilor brandului, aceea de a avea libertatea de a alege, indiferent de ținută sau culoare. Cu un design atrăgător și de cele mai multe ori simplu și stilat, accesoriile Furla devin foarte ușor de adăugat ținutei tale de nuntă sau evenimente speciale. În același timp, aceleași articole, folosite în combinația potrivită, pot ajuta la crearea în câțiva pași a unei ținute elegante de birou. Alege dintr-o selecție variată de piese Furla din magazinul nostru online!