DEAL DAY: -20% la TOT5

20SALEActivează codul de reducere
Numai:00Ore00Minute00Secunde

Diesel - de la pionierat în denim la un brand de referință

Brandul Diesel a luat ființă în 1978, sub coordonarea italianului Renzo Rosso, care a ales această denumire datorită simplității și a faptului că se pronunță la fel în întreaga lume. Încă de la începuturi, brandul s-a făcut remarcat în lumea modei prin modele inedite și prin creații ieșite din tipare. Compania italiană Diesel este una dintre puținele care au reușit să creeze și să impună un stil propriu. Articolele vestimentare realizate din blugi care au un aspect învechit, dar totodată modern, au devenit o etichetă a mărcii și un trend pentru tinerii nonconformiști. Indiferent dacă este vorba despre o pereche de blugi sau despre o rochie, stilul Diesel online este autentic și creativ.

Diesel online - o colecție completă

La începuturile companiei, Renzo Rosso s-a axat pe creația de blugi, pe care i-a reinventat, oferindu-le un aspect șters cu o textură moale și suplă. Compania se mândrește cu crearea a peste 2.000 de spălări diferite ale blugilor. Blugii și articolele vestimentare din blugi sunt produse de referință pentru Diesel, fiind chiar și în prezent printre cele mai căutate produse ale mărcii. Diesel online conține astăzi tot ceea ce ai nevoie pentru un aspect trendy, în pas cu moda: de la îmbrăcăminte la accesorii și încălțăminte. Totodată, în magazinul Diesel online vei putea găsi ținute feminine, pentru bărbați, dar și pentru copii. Pe lângă rochii casual și de seară, ținutele feminine sunt completate cu cămăși și tricouri, care sunt într-o armonie perfectă cu blugii mărcii. Modelele unicate de încălțăminte completează ținutele de zi cu zi. Bineînțeles că lenjeria intimă și accesoriile sunt categorii care nu lipsesc din colecția brandului. Tricourile și cămășile casual din colecția masculină Diesel sunt completate cu bluze și geci călduroase, iar dacă ești în căutarea unei perechi de blugi, secțiunea Diesel online din cadrul ABOUT YOU este exact locul în care trebuie să cauți.

Colecțiile Diesel - un mix de pasiune și libertate

Diesel online a abordat un stil unic și în ceea ce privește campaniile publicitare, axându-se pe mesaje puternice, ironice și jucăușe, acompaniate de muzica aflată în vogă. Diesel produce nu mai puțin de 3.000 de articole vestimentare noi pe sezon, iar fiecare dintre acestea este produsul unui proces de libertate creativă. Filozofia companiei a rămas neschimbată în cei peste 40 de ani de activitate, inovația regăsindu-se în fiecare dintre colecțiile consacrate: Diesel, Black Gold și Kid.