Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
 Brand header
Toate produsele de la CAMP DAVID328

CAMP DAVID - Îmbrăcăminte pentru bărbații care vor să fie numărul 1

În multe aspecte ale vieții tale vrei să fii cel mai bun. Dacă ești genul de bărbat care nu se mulțumește doar cu participarea, atunci trebui să scoți asta în evidență. Hainele pe care le porți le pot da de înțeles celor din jur cine ești, așa că alege îmbrăcăminte bărbați Camp David. Brandul și-a propus, încă de la înființare, să iasă în evidență, nu să se integreze. E rândul tău să faci acest pas.

Ținute casual Camp David făcute pentru tine

Ca să fii numărul 1, trebuie să ieși din tipare. Camp David a făcut-o odată cu lansarea unor printuri inovatoare și elemente grafice care decorează ținutele casual. Colecția de tricouri bărbați Camp David stă mărturie acestei preocupări asidue pentru crearea celor mai atractive combinații de elemente grafice și culoare.

O cămașă bărbați Camp David cu mâneci scurte este tot ce ți-ai putea dori la o pereche de jeanși bărbați Camp David. Combinația cămașă verde, jeans albastru e de senzație. Încearcă și o să te convingi.

Pantalonii scurți Camp David, definiția confortului

Colecția de pantaloni scurți bărbați Camp David surprinde cu modele care se asortează ușor cu orice îmbraci de la talie în sus. Însă, credem că ți-ar plăcea croiala Loosefit a acestor pantaloni până la genunchi, creați cu un singur scop: să te simți bine în ei. Dacă îți plac, poți opta pentru o pereche de pantaloni scurți de blugi bărbați, croială Regular. Merg cu orice, și nu e nevoie să ne crezi pe cuvânt: încearcă-i și vei vedea.

Hanorace cu imprimeu Camp David la ABOUT YOU

La ABOUT YOU îți poți completa garderoba și cu hanorace bărbați Camp David cu imprimeuri în nota brandului. Ai și opțiunea de hanorace bărbați cu fermoar. Orice ai alege, de la noi ai livrare și retur gratuite. Oricând ai nevoie.