Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș

BURTON – Inovație și stil pentru snowboarding

Aventura începe acolo unde ți-ai propus tu, iar dacă ești un împătimit al snowboardingului, aventura începe și se termină pe pârtia înzăpezită. Fondat în 1977, într-un hambar din Vermont, BURTON este cel mai important și cunoscut brand de snowboard, haine și accesorii pentru snowboarding. Fondatorul Jake Burton și-a dedicat toată viața acestui sport, iar pasiunea sa a ajutat mulți alți sportivi să-și descopere și să-și continue pasiunea. Cu accent pe inovație și stil, articolele vestimentare BURTON nu numai că te fac să arăți ca un sportiv profesionist pe pârtie, ci te și protejează și ajută să te dai cu placa în siguranță. Totul pentru ca oamenii dornici de adrenalină ca tine să se bucure de distracția în aer liber încă din prima zi.

BURTON înseamnă diversitate, incluziune și sustenabilitate

Valorile BURTON vorbesc despre incluzine, diversitate și echitate în lumea sporturilor de iarnă. De-a lungul timpului, aceștia au reușit să impacteze societatea în mod pozitiv prin intermediul Fundației Chill, fondată de Jake și Donna Carpenter în 1995. Astfel, au reușit să ajute tinerii expuși la risc din 24 de orașe și 10 țări să-și dezvolte rezistența și încrederea prin sporturi precum snowboarding, surfing și chiar patinaj. Totodată, încă de la începuturi, BURTON își plătește atleții în mod echitabil, indiferent de gen, în cadrul Burton U.S. Open de snowboarding, acordând de peste 35 ani premii egale bărbaților și femeilor. Astăzi, BURTON este unul dintre liderii mondiali atunci când vine vorba de sporturile de iarnă, oferind pasionaților o gamă variată de îmbrăcăminte sport, plăci și accesorii de snowboard realizate din materiale sustenabile, reciclate, de înaltă calitate pentru femei, bărbați și copii.

Moda de pe pârtie s-a schimbat odată cu BURTON

Cine a zis că nu trebuie să arăți bine și să te îmbraci cu stil atunci când ieși pe pârtie? În niciun caz BURTON! De la pulovere sport cu printuri cool pe întreaga suprafață, până la pantaloni outdoor și tricouri funcționale, toate articolele lor vestimentare sunt menite să schimbe peisajul montan, atrăgând sportivii amatori și de performanță și astfel revoluționând performanțele sportive. Fie că alegi culori vii sau basic, nu-ți fie teamă să-ți arăți îndemânarea și stilul pe placa de snowboard! Alege dintre zeci de articole vestimentare create special pentru temperaturi negative și cumpără online haine BURTON din magazinul nostru. Tot ceea ce BURTON face astăzi a început din munți și astfel a definit ceea ce înseamnă snowboardingul modern.