Toate produsele de la BULLBOXER160
Pantofi cu șireturi BULLBOXER pe negru, Vizualizare produs

BULLBOXER

297,90 lei
Mărimi disponibile: 37, 38, 39, 40, 41
Saboți BULLBOXER pe albastru fumuriu, Vizualizare produs

BULLBOXER

297,90 lei
  • +1
Mărimi disponibile: 36, 37, 38, 39, 40, 41
Espadrile BULLBOXER pe galben, Vizualizare produs

Nou

BULLBOXER

247,90 lei
Mărimi disponibile: 37, 38, 39, 40, 41, 42
Botine BULLBOXER pe negru, Vizualizare produs

-70%

BULLBOXER

147,90 lei494,90 lei
Mărimi disponibile: 41
Botine BULLBOXER pe maro pueblo, Vizualizare produs

BULLBOXER

494,90 lei
disponibil în multe mărimi
Saboți BULLBOXER pe negru, Vizualizare produs

BULLBOXER

322,90 lei
disponibil în multe mărimi
Ghete cu șireturi BULLBOXER pe maro, Vizualizare produs

BULLBOXER

539,90 lei
Mărimi disponibile: 38, 39, 40, 41
Ghete cu șireturi BULLBOXER pe negru, Vizualizare produs

BULLBOXER

494,90 lei
Mărimi disponibile: 36, 37, 39, 40, 41

Colecția BULLBOXER

Te-ai săturat de încălțămintea de proastă calitate sau de cea care necesită un adevărat chin până o adaptezi stilului tău? Datorită platformei tale online de fashion de acum poți da uitării aceste griji! Cu Bullboxer și ABOUT YOU picioarele tale vor defila cu stil și grație chiar și în fața celor mai critici observatori!

Pentru că stilul tău chiar contează

Noi credem că poți cuceri lumea cu propria atitudine și cu perechea de încălțăminte potrivită, așa că aducem mai aproape de tine brandul tău favorit de încălțăminte Bullboxer. Ghete Bullboxer casual pentru o zilele obișnuite, încălțăminte sport Bullboxer pentru o ieșire în natură, o pereche îndrăzneață de pantofi cu toc Bullboxer pentru a scoate din anonimat orice ținută, oricare ar fi preferințele tale, pe ABOUT YOU cu siguranță vei găsi exact ceea ce ai nevoie și nu numai, fără să mai faci compromisuri.

Ia-ți vara în cap cu sandale Bullboxer

E aproape imposibil să găsești perechea de sandale ideală în care să te simți și bine dar și în tendințe moderne? Uită asta și bucură-te de sandalele Bullboxer, care îți vor face pașii mai ușori și perspectivele stilistice mai optimiste! Dar stai, nu te opri aici sneakers Bullboxer și cizmele Bullboxer sunt ideale în funcție de sezon, ușor de sortat și cu longevitate crescută. Oricum ai da-o încălțămintea Bullboxer are grijă de stilul și de picioarele tale, iar tu te simți dezinvolt/ă și mândru cu noile tale achiziții care de azi se potrivesc perfect stilului tău și ținutelor pe care le concepi. Hai, ce mai aștepți? Comandă, probează și alege să trăiești pe picior mare!

MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.